repce ősszel

Repce ősszel – fotó: Yara Hungária Kft.

Összegyűjtöttünk 10 érvet, ami a Yara növényspecifikus lombtrágyája mellett szól:

  1. Egy termékben a kalcium és a bór – A repce bórigényes növény; közel 300-350 grammot igényel hektáronként. A talajban egymásnak antagonistája a két elem, a növényben viszont segítik egymást. A repce egyenletes bórellátása érdekében egy részét érdemes ősszel kijuttatni. A Brassitrel 2 literes dózisával 120 g/ha bór kerülhet kijuttatásra ősszel. A termék kalciumtartalma egyedülálló a piacon kapható és növényspecifikusnak nevezett lombtrágyák között.
  2. Növényspecifikus összetétel – A Yara fejlesztői sok kísérlet, levélanalízis alapján állították össze a termék beltartalmát. Olyan mezo- és mikroelemeket (Ca, Mg, B, Mn, Mo) tartalmaz, amelyek segítik a fotoszintetikus aktivitást és javítják a növény télállóságát.
  3. Nincs szükség külön tapadásfokozó hozzáadására – A termék esőálló tapadásfokozót tartalmaz és felületi feszültséget csökkentő hatása révén szétterül a levélen.
  4. A magas, 444 g/l hatóanyagból a nitrogén csak 4,5%, azaz 69 g/l, amely a 2 l/ha dózis esetén sem „ugrasztja" meg a növényt.
  5. A termékben lévő 70 g/l mangán mintegy természetes regulátorként működik, számos enzim aktivátoraként részt vesz a fotoszintézisben és az enzimatikus folyamatok révén a téli tápanyagraktár (gyökérnyak) feltöltésében.
  6. A termék speciális formulázása miatt 20-40 nap tartamhatással rendelkezik, így elhúzódó, enyhe ősz esetén is folyamatosan kielégíti a növény tápelemszükségletét.
  7. A magas hatóanyagtartalom miatt alacsony a hektárdózis, így alacsony a menetszám és a kiürített kannák száma. Őszi kijuttatás esetén a javasolt dózis 2 l/ha.
  8. A formulázása miatt a legtöbb növényvédő szerrel keverhető. Ingyenesen használható appunkkal (TankmixIT) vagy honlapunkkal leellenőrizheti a növényvédő szerekkel való keverhetőségét és a bekeverési sorrendet.
  9. Ár-érték arányban kedvező termék. Kérjen árajánlatot kereskedő partnereinktől, akiket már a honlapunkon keresztül is elérhet.
  10. Magas színvonalú gyártástechnológia, megbízható forrás, minőség iránt elkötelezett gyártó.

YaraVita Brassitrel Pro

10+1. Évek óta állandó, magas színvonalú szakmai tudással rendelkező, megbízható szaktanácsadó csapat áll a háttérben.