Mi úgy gondoljuk, hogy a kérésre a válasz: IGEN,

megfelelő adottságú területeken, helyes fajtaválasztással és technológiával a szója a vetésszerkezet megkerülhetetlen része kell, hogy legyen!

szója

Megfelelő fajtaválasztással és helyes tecnológiával továbbra is megéri szóját termeszteni

Az Euralis a legnagyobb GMO mentes szójanemesítő Európában. Fajtáink kiemelkedő képességeit jól mutatja, hogy 2018-ban, a legnagyobb termőképességű középérésű (I.) éréscsoportban az első 3 helyen Euralis fajta végzett.

Nébih

Mivel vagyunk mások, mint a többiek?

Termékeink 2003 óta vannak jelen a magyar szójavetőmag-piacon. Piacvezető cégként az egyik legszélesebb választékkal, az összes Magyarországon biztonságosan termeszthető éréscsoportban olyan kiemelkedő teljesítményre képes fajtákat kínálunk ügyfeleinknek, amelyek termőképességben, termésbiztonságban egyedülállók.

Euralis

ES COMANDOR (000)/ forgalmazó: Galldorf Zrt.

A legkorábbi éréscsoportba tartozó fajta, 4,5 t/ha terméspotenciállal. Az érésig eltelt napok száma átlagosan: 121 nap. Főleg az északi termőterületekre ajánljuk, de másodvetésre az ország déli részén is kiválóan alkalmas.

ES NAVIGATOR (000)/ forgalmazó: KITE Zrt.

4,4t/ha terméspotenciálú, magas fehérjetartalmú, pergésre nem hajlamos fajta. Az érésig eltelt napok száma átlagosan: 122 nap, ezért másodvetése is kiválóan alkalmas.

ES MENTOR (00)/ forgalmazó: Galldorf Zrt., SUMI AGRO HUNGARY Kft.

Európában a legnagyobb területen termesztett, Magyarországon éréscsoportjában piacvezető fajta. Terméspotenciálja felveszi a versenyt a késői fajtákkal.

ES TENOR (00)/ forgalmazó: Galldorf Zrt.

Kivételesen jó állóképesség, magas fehérjetartalom jellemzi, amihez 4,6 t/ha termőképesség párosul.

ES ADVISOR (00/0)/ forgalmazó: Galldorf Zrt.

Az egész ország területén termeszthető kimagasló, 5 t/ha terméspotenciálú szója. Az érésig eltelt napok száma átlagosan 127 nap.

ES TRIBOR (0)/ forgalmazó: SUMI AGRO HUNGARY Kft.

A legújabb fejlesztésű szójafajtánk, éréscsoportján belül kimagasló (5,1 t/ha) terméspotenciállal. Az érésig eltelt napok száma átlagosan 131 nap.

ES PALLADOR (I)/ forgalmazó: KITE Zrt.

Éréscsoportjának kiemelkedő termőképességű fajtája. 2014 óta folyamatosan a legmagasabb termésátlagot elérő fajta a NÉBIH kísérleteiben.

ISIDOR (I)/ forgalmazó: SUMI AGRO HUNGARY Kft.

Magyarország legnagyobb területen termelt, piacvezető szójafajtája. A stabilitás és a termőképesség tökéletes kombinációja.

ES MEDIATOR (I)/ forgalmazó: Galldorf Zrt.

A legnagyobb terméspotenciálú (5,5 t/ha) fajtánk, ami intenzív körülmények között rekordtermésre képes. Az ország déli termőhelyein javasolt a termesztése.

Összegezve: a termelői tapasztalatok és a kísérleti eredmények azt bizonyítják, hogy az Euralis piacvezetőként, évek óta minden éréscsoportban kiemelkedő képességű fajtákat kínál a termelők számára.

Fajtáinkkal kapcsolatban keressék a területileg illetékes kollégánkat, illetve bővebb információ található róluk a honlapunkon.

Aktuális tavaszi vetőmag katalógusunk itt tölthető le.

katalógus

Balogh László
Junior Product Manager
Euralis Kft.