Traktor a szántóföldön

Kiderül, milyen a jó takarmány, és milyen elvárásoknak kell megfelelnünk betakarításkor – fotó: KITE Zrt.

A tavaszi takarmány előállításánál talán még a megszokottnál is gyorsabban és hatékonyabban kell dolgoznia a szakembereknek. Az agronómia és a műszak összehangolt, pontos és gyors munkája kell ahhoz, hogy minőségi és minden igényt kielégítő takarmányt takarítsunk be a lehető leggyorsabban, és ehhez jó minőségű, precíz és nagy teljesítményű gépekkel kell rendelkeznünk.

Balogh Viktor, a KITE Zrt. marketingigazgatója Dr. Orosz Szilviával az Állattenyésztési Teljesítményvizsgáló Kft. takarmányanalitikai igazgatójával beszélget arról, hogy milyen a jó takarmány, és milyen elvárásoknak kell megfelelnünk, amikor a betakarítást végezzük.

Kiss Sándor, a Gépkereskedelmi Üzletág kereskedelmi igazgatóhelyettese Herceg Zsolttal, a cég partnerével kitér arra, hogy a Csaholcon található gazdaságukban milyen sikereket érnek el a takarmány-előállításban és ezzel összefüggésben a tejtermelésben.

Dr. Tóth Árpád, a Vetőmag-kereskedelmi Üzletág termeltetési koordinátorának előadásával már gondolhatunk az augusztusi betakarítási időszakra is, ugyanis a KITE legjobb silóhibridjeinek tulajdonságait tárja Önök elé.

A műszaki blokkban a cég gépkereskedelemmel foglalkozó kollégái mutatják be a rendelkezésre álló eszközeiket: Nagy Tamás marketingmenedzser a John Deere 8400-as csúcssilózót, Varga Péter a SIP kaszákat, rendterítőket, BVL takarmánykiosztót, valamint a pótkocsi-portfóliót, Kolozsvári István és Kiss Zoltán a piac leggyorsabb bálázóját, Demeter András és Dr. Lefánti Rajmund pedig a logisztikában nélkülözhetetlen JCB rakodókat.

A sorozat részei rendre arról szólnak, hogy az aktuális, előttünk álló tavaszi munkálatokhoz milyen ajánlatai és termékei vannak a KITE Zrt.-nek.

A KITE aktuális akcióit itt tekinthetik meg.

Keressék a videókat a KITE YouTube és Facebook-csatornáján, illetve a kite.hu-n!