Ez új szemléletmódot és új megoldásokat kíván a mezőgazdaságban érintett összes szereplőtől- így a vetőmag nemesítő és előállító cégektől is.

2020. szeptember 1-jén az Euralis Semences és a Caussade Semences Group közötti szövetség eredményeképpen létrejött a Lidea cég. Ezzel a fúzióval a Lidea bekerült a 10 legnagyobb, globális szerepet betöltő vetőmaggal foglalkozó vállalatok közé.

Lidea logoA két cég szövetségének célja az, hogy építve az egymást kiegészítő erősségeikre a növénykultúrák, a kutatás-fejlesztés és a vetőmagpiac területén, nemcsak Európában, hanem azon kívüli területeken is (Ukrajna és Oroszország) a mezőgazdasági piac megkerülhetetlen szereplője legyen.

A Lidea kínálatában sok növényfaj szerepel, amiben jelentős részt képvisel az őszi káposztarepce. A két cég egyesülésével egy nagyon erős és széles repce portfolió alakult ki ismert hibridekkel és újdonságokkal, amelyek elérhetők a magyar termelők számára is.

Kínálatunkban megtalálhatja a termesztési körülményeihez és termelési intenzitásához leginkább megfelelő, korszerű repcéket:

Katalógusunkat is letöltheti, ha a teljes választékot egyben szeretné látni:

Lidea vetőmag katalógus

A letölthető katalógusért kattintson a képre!

Az adottságokhoz kell repcét választani és a Lidea segít ebben!

Aktuális árlistánkat megtekintheti illetve letöltheti a képre kattintva:

árlista képeRepce értékesítési kampányunkhoz tartozó akciónkról itt talál további részleteket:

Lidea vetőmag kampány

Kattintson a képre!

Bővebb információért keresse a területileg illetékes kollégánkat, vagy részletesebb információ található rólunk a honlapunkon.