Ha eddig még nem kötöttél növénybiztosítást vagy nem újítottad meg a meglévő szerződésed, közel állsz hozzá, hogy elmulaszd megszerezni azt a védelmet, amely kijár a gazdaságodnak és – végső soron – a családi kasszádnak.

Mert egyedül a növénybiztosítás adja meg azt a védelmet, amely a gazdaságodhoz alkalmazkodik. Ha elemi kár éri a növényeidet, a hozamveszteséged képes ellensúlyozni. Ezzel nyújtja azt a védelmet, amelyre más rendszerek nem képesek.

Ha nem kötöd meg, védtelenül nézel a hosszú és forró nyár elé.

Nemsokára lejár az időd.

Május 26.-án, pénteken zár az Allianz, utána oda már nem köthetsz növénybiztosítást. A Generali pedig 31.-én fog zárni, pont a júniusi viharok és jégesők előtt.

Ez azt jelenti, hogy pár napod maradt.

agrisk

Te mire számítasz idén tavasszal és nyáron?

Aszályra?

Özönvízszerű esőre az aszály után?

Jégre?

Ahogy egyre kiszámíthatatlanabbá válik az időjárás, mindegyikre egyre nagyobb az esély. Még akkor is, ha nálad már 10 éve nem volt jég, semmi garancia nincs arra, hogy idén is megúszod.

kalkulálok gomb

Az időjáráson változtatni nem tudunk, de segíthetünk abban, hogy a károk pénzügyi következményeit csökkenteni tudd!

Akár a hozam csökken, vagy bizonyos esetekben a minőségi károk terén is, a növénybiztosítás a fő olyan eszköz, amellyel rövid időn belül megvédheted magad a várható bevétel elmaradásától.

Tegyük hozzá: jól megkötött növénybiztosításról beszélünk.

Az, amelyiket szakértői segítséggel kötöd, mert ennek a területnek is, mint minden más biztosításnak, vannak olyan részei, amelyek kellő figyelmet és szakismeretet igényelnek.

Mi díjmentesen nyújtunk szakértői segítséget. Csak nézd meg, hogy a gazdaságod esetében hogyan lehetne növénybiztosítást kötni. Természetesen minden kötelezettség nélkül.

aszály

Az aszály a napraforgót sem kímélte – fotó: pixabay.com

Most akár 70% állami támogatással!

A másik fő szempont, ami a növénybiztosítások mellett szól az, hogy idén is megtartották a kb. 14 MRD Ft díjtámogatási keretet. Ez azt jelenti, hogy - csomagtól függően - akár a biztosításod díjának 40-70%-át is kifizeti utólag az Államkincstár.

Erre a támogatásra nem kell pályázni, hanem jár, ha növénybiztosítást kötsz.

Csak annyi dolgod van, hogy az Egységes Kérelmedben a megfelelő rovatban jelöld az „igen"-t és meg fogod kapni a támogatást, ami automatikusan jár.

kalkulálok gomb

A biztosítás díja tervezhető és előre vállalható. A kár kiszámíthatatlan

Ezért azt javaslom, legalább nézd meg, hogy mennyibe kerülne egyáltalán neked egy növénybiztosítás! Néhány alapadat megadása után 5 perc alatt megmutatjuk, hogy több biztosító milyen díjat kér – és össze is hasonlíthatod az ajánlataikat.

Add meg a telefonszámod és felhívunk, hogy amitől tartasz és amit szeretnél, szakmailag hogyan oldható meg a legjobban és a legjobb ár-érték arányban. Tehát nem a lehető legdrágább biztosítást ajánljuk, hanem azt, amely neked a legjobb! Azért, mert mi azt szeretnénk, hogy elégedett legyél – és jövőre is visszatérj hozzánk. Ügyfeleink 90%-a újra köt.

Tedd meg az első lépést, minden kötelezettség nélkül kalkulálj egyet most!

kalkulálok gomb

Kapj hozzá díjmentes szakértői tanácsadást!

A díj még nem minden. A gazdaságod terület- és vetésszerkezete dönti el, hogy milyen biztosítást érdemes kötnöd és milyen kockázatokra.

Ezért ebben is segítünk: add meg a telefonszámod és miután kalkuláltál, felhívunk és átbeszéljük, pontosan mit ajánlunk neked. Mindent, amit kell és semmit, amit nem.

5 perc és egy telefon – és minden kötelezettség nélkül megkapod azt a tájékoztatást, amely alapján felelősséggel el tudod dönteni, hogy biztosíts-e vagy nem.

Az első lépés a kalkuláció:

kalkulálok gomb

Ha kérdésed van a növénybiztosítással kapcsolatban, hívd ügyfélszolgálatunkat a +36 1 766 45 33-mas számon és kollégáink szívesen segítenek.