Benzines fűnyíró, önjáró fűnyíró 77 hirdetés

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!


Minden hirdetés Kedvencek Előzmények

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

A benzines fűnyíró, önjáró fűnyíró kategóriában sok különféle kategóriájú és kapacitású gép előfordul. Vannak itt kisebb, elsősorban ház körüli használatra tervezett robbanómotoros darabok, ugyanakkor előfordulnak a professzionális kertészeti munkákat kiszolgálni képes modellek is.
A benzines fűnyíróknak több előnyük is van az elektromos fűnyírókhoz képest. Ezek közül a legfontosabbat talán a jóval nagyobb mobilitás jelenti, hiszen fűnyíró kábel hiányában a robbanómotoros fűnyírók sokkal szabadabb, ezáltal hatékonyabb munkavégzést tesznek lehetővé. Elektromos társaikhoz képest a benzines fűnyírók általában nagyobb teljesítménnyel is rendelkeznek, így a nagyobb méretű gyepes területek gondozására az esetek nagy többségében szerencsésebb választást jelentenek.
A benzines fűnyírók között napjainkban egyre népszerűbbek az önjáró fűnyíró modellek, mivel ez a funkció nagyban támogatni tudja a kényelmesebb, könnyebb munkavégzést. Az apróhirdetések között a hagyományos kézi benzines fűnyírók mellett megjelennek a fűnyírótraktorok is, melyek természetesen szintén önjáróak, kormányművel rendelkeznek és persze önálló vezetőüléssel is fel vannak szerelve.
A legtöbb kerti gépgyártó termékportfóliójában megjelennek a benzines és önjáró fűnyírók, így az apróhirdetések kínálatában is számtalan gyártó gépével találkozhatunk. Ezek közül a Briggs, Zipper, Grillo, John Deere, Riwall, Kubota, Scheppach, Gutbrod, Jansen, McCulloch, Cub Cadet, Castelgarden, Honda, MTD, Toro, Alpina, Simplicity, Stiga, Iseki, Murray, Makita márkákat emelnénk ki, mint a legyakrabban szereplőket.
Olvasson tovább
5.490 EUR 20 % ÁFA-val
1 hete hirdető
2022. február 17. 11:08 Benzines fűnyíró, önjáró fűnyíró Mezőgazdasági gép Ausztria, Ziersdorf
Leistungsstarker 688 cm³ Rasentraktor mit Heckantrieb und einem extra breiten 121 cm breiten Dreimesser-Mähwerk. Er kann entweder für...
Új Munkaszélesség: 121 cm 18 LE
4.490 EUR 20 % ÁFA-val
1 hete hirdető
2022. február 16. 08:48 Benzines fűnyíró, önjáró fűnyíró Mezőgazdasági gép Ausztria, Ziersdorf
Inkl. 2-Zylinder-Motor mit 688 ccm Hubraum, 102 cm Schnittbreite mit Doppelmesser-Mähdeck, elektromagnetischer Messerkupplung, 7-fach...
Új Munkaszélesség: 102 cm 17 LE
Kategóriák
Alkatrész katalógusok

Minden jog fenntartva.
© 2022 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]