dinnye találatok 1 hirdetés

Állítson be hirdetésfigyelőt keresésére!

Értesüljön a keresésének megfelelő új hirdetésekről, hogy ne maradjon le a legfrissebb ajánlatokról!


Minden hirdetés Kedvencek Előzmények

Kérjük a távolság szerinti rendezéshez engedélyezze az automatikus helymeghatározást!

A tökfélék, kabakosok Piactér kategóriában számtalan különböző fajtájú növény termésével találkozhatunk, hiszen a kabakosok egy összefoglaló elnevezés, amely családnak egészen sok tagja ismert. Olyan zöldségfélék tartoznak ide, mint az uborka, görögdinnye, sárgadinnye, spárgatök, káposztatök, cukkini, patisszon, takarmánytök, laskatök, olajtök, sütőtök, dísztök, Halloween tök. Ezek a fajok általában az apróhirdetések között is mind megjelennek, természetesen a tenyészidőszakot és az érési szempontokat figyelembe véve. A tökfélék esetében sok esetben a zöldség húsa mellett a tökmag és az ebből sajtolt olaj is fontos és értékes terményt jelent.
Csak sütőtökből számtalan fajtát termelnek a magyar gazdák: nagydobosi sütőtök, sonkatök, takarmány sütőtök, amerikai sütőtök, kanadai sütőtök, orange sütőtök, Hokkaido sütőtök, muskotályos sütőtök, Beja sütőtök stb.
A tökfélék, kabakosok rovatot a kínálati piac jellemzi, mivel főként eladásra kínálnak itt kisebb-nagyobb mennyiséget a termelők és a kereskedők a különböző tökfélékből.
Olvasson tovább
6 éve hirdető
2022. július 19. 22:45 Tökfélék, kabakosok Termény Bács-Kiskun, Lakitelek
Őstermelőtől vásárolható nagy mennyiségben piros bélű kiváló minőségű RUBIN görögdinnye. Sárgadinnye is kapható. Ár megegyezés szerint!
Kategóriák
Alkatrész katalógusok

Minden jog fenntartva.
© 2022 Agroinform Média Kft.

[bezárás x]