RENNER 5044 traktor Lejárt hirdetés

Ár:
6.900.000 Ft +ÁFA
Állapot:
Új
Teljesítmény (Lóerő):
50
Gyártási év:
2018

Leírás

A Renner 5044 univerzális összkerékhajtású erőgép projekt azzal a céllal jött létre, hogy a 20. században elért magyar mérnöki eredményeket felhasználva, a magyarországi OEM típusú traktor előállítást újraindítsa.
A projekt során olyan együttműködést építettünk ki mérnökökkel, gyártóüzemekkel, és felsőoktatási intézményekkel, amelynek eredményeképpen a magyar kertészetek, állattartó telepek és kommunális üzemek számára elérhető áron és magas minőségi szinten tudunk MAGYAR összeszerelésű és tervezésű erőgépeket gyártani tradícióink felélesztésével.
Tekintettel arra, hogy a nagyhírű Vörös Csillag Traktorgyár által gyártott, méltán világhírű Dutra traktorok továbbfejlesztése különböző okokból elmaradt, projektcsapatunkkal arra vállalkoztunk, hogy a fejlesztést a mai kor igényeinek megfelelően tovább folytatjuk, ezzel is elismerve elődeink munkásságát.
A magyar mezőgazdasági kisüzemek és önkormányzatok számára jól használható, alacsony üzemeltetési költségű Renner-50 traktor már elérhető.Kapcsolódó ajánlatok

A hirdető további hirdetései[bezárás x]