Nyugat-Skócia mesébe illő tájjá változott egy csapat művészetkedvelő fiatal gazdálkodónak köszönhetően – írja a dailyrecord.co.uk.

Nem tudjuk, hogy pontosan mennyi időt vesz igénybe elkészíteni egy minyonokat ábrázoló bálarakást, de az biztos, hogy a skót fiatalok nem este, fáradtan, a gépekből kipattanva találták ki, hogy az esti pihenő helyett inkább bálaszobrászkodnak. A történet sokkal egyszerűbb – mielőtt még valaki az őszi napsütés homloklebenyre mért ártalmas hatásaiban keresné a választ – az ifjú generáció egy versenyfelhívásnak tett eleget, melyet a Scottish Association of Young Farmers, vagyis a fiatal, skót gazdálkodók egyesülete indított útjára.

Biztos a gyermeki mosoly - Kattintson a képre a galériához! forrás: dailyrecord.co.uk
Biztos a gyermeki mosoly - Kattintson a képre a galériához! forrás: dailyrecord.co.uk
A verseny szervezői elmondták, hogy nagyon örülnek a több mint 80 csapat részvételének, és annak, hogy a gazdálkodókhoz segítőként csatlakoztak orvosok, ácsok, szépségterapeuták és megannyi különböző foglalkozású ember, aki szerette volna kipróbálni művészi és bálarakodási képességeit. Azt is hangsúlyozták, hogy ez egy remek alkalom a gépekkel való munka gyakorlására, de mindemellett örök barátságok is köttetnek idegenek között, és a játékos barátkozás mellett még komoly versenyértéket is képvisel a rendezvény.