Csodaszerek helyett válaszd inkább a józan eszed, és ne költs lombtrágyázásra egész évben 6247,5 Ft/ha összegnél többet!

A fejletlen búzádnak most gyomirtással egy menetben nitrogénre, foszforra, kénre és mikroelemekre van szüksége ahhoz, hogy meg tudjon indulni a gyökérzet és a bokrosodás. Ha nem segíted meg a növényedet, képes lesz bokrosodás nélkül magszárba szökkenni a búzád, ami jelentős termésveszteséget okoz. Ezt előzheted meg a NutriForce Basic-kel!

A bokrosodás után gomba- vagy rovarölőzéssel egy menetben szintén van még lehetőséged korrigálni az időjárási anomáliákat, amit folyamatosan elszenved a növényed. Új típusú termékünk, az FNA Zöld folyó ezekkel a kezelésekkel együtt juttatható ki, ami arra hivatott, hogy felpörgesse a növényedben zajló növényélettani folyamatokat, ezáltal gyorsabban lezárul a búza egy-egy fejlődési szakasza, és lesz esélye behozni a kései indulás lemaradását, ami garantálja a megfelelő hozamot számodra!

búza

A fejletlen búzádnak most gyomirtással egy menetben nitrogénre, foszforra, kénre és mikroelemekre van szüksége ahhoz, hogy meg tudjon indulni a gyökérzet és a bokrosodás

Hogy is néz ez ki költségek tekintetében számodra?

Regeneráló csomag

20 liter regeneráló lombtrágya – Zöld Folyó
+
40 liter magas foszfortartalmú lombtrágya – NutriForce Basic
=
60 liter lombtárgya, mely 4 hektáron – a teljes vegetációt lefedő – 
alaplépés az őszi vetésűek átlag feletti hozamáért.

És mindez csomagban 24.990 Ft, azaz 6.247,50 Ft/hektár, azaz 416,50 Ft/liter ráfordítással.

MEGVÁSÁROLOM.

kép

Kijuttatási ajánlat:

•  A tavaszi gyomirtással NutriForce Basic 10 l/ha, majd 
•  rovarölővel együtt, a jobb hatásért Zöld Folyó 5 l/ha, majd 
•  gombaölővel egy menetben ismét Zöld Folyó 5 l/ha dózisban.

De ez csak egy kijuttatási variáció. Szabadon kombinálhatsz, mint a legóban.

A növényvédelem legója

Csak egy dologra ügyelj! A Zöld Folyót ne a gyomirtóval együtt tedd ki, mert ami a rovar- és gombaölő felvételét stimulálja, az pont fordítva működik a gyomirtónál. De Te ezt úgyis tudod.