A készlethiányt mindenki tapasztalja, aki a mezőgazdaságban dolgozik: van, akinek a benzinkúton csak 30 liter gázolajat adnak hatósági áron a traktorba, van, akinek a műtrágyát nem szállítják már hosszú ideje, illetve a legutóbbi híresztelések szerint az is lehetséges, hogy a tavaszihoz hasonló AdBlue-hiányra is készülhetünk.

Manapság egyre több gazda jut azonos következtetésre: a saját tartályban tárolt saját készlet a biztos, hiszen mindegy, hogy a benzinkúton 1-2 hétig nincs gázolaj, ha a telephelyünkön mi betároltunk, akkor nem kell azon aggódnunk, mi lesz az őszi munkákkal. Többek között erről beszélgettünk Kovács Mátéval, a mezőtúri Derby-Túr értékesítési szaktanácsadójával a Bábolnai Gazdanapokon.

Saját tartályt honnan? Hát a mezőtúri Derby-Túr Kft-től!

Az idén 25 éves mezőtúri Derby-Túr Kft. hatalmas raktárkészlettel és csúcsminőségű termékekkel áll azon gazdák rendelkezésére, akik többé nem szeretnének álmatlanul forgolódva azon gondolkodni, mihez kapnak, ha megint hiány lesz a gázolajból, folyékony műtrágyából vagy AdBlue-ból. Segítőkész, szakértő csapatukat és termékeik minőségét is dicséri, hogy már hosszú évek óta élen járnak a magyar piacon mind telephelyi gázolajkút, mind folyékony műtrágya tartály forgalmazásában is!

Gázolajkút: duplafalú polietilén tartályok

A 100-200 hektár közötti gazdaságoknak a DESO 5000 duplafalú, kiváló ár/érték arányú gázolajkutat ajánlják, amely már minden olyan szerelvénnyel rendelkezik, amelyre egy profi gazdálkodónak szüksége van. Ha nem elég az 5.000 liter, érdemes egy kategóriával feljebb választani, és az abszolút csúcsminőségű Kingspan FuelMaster 9.000 mellett dönteni, amely olyan extrákat is alapáron tartalmaz, mint a számkijelzős digitális szintjelző, a LED-világítás, vagy a 3 év teljeskörű kiszállógarancia.

A fenti tartályok közül mindegyik raktárról elérhető a Derby-Túr-nál, saját, 5 autóból álló szállító flottájuknak köszönhetően a rendelt terméket pár napon belül juttatják el ingyenesen magyarországi telephelyre.

Legyen az gázolajkút, konténerkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály, a Derby-Túr-nál biztosan találsz magadnak megfelelőt

Legyen az gázolajkút, konténerkút, Nitrosol tartály vagy AdBlue tartály, a Derby-Túr-nál biztosan találsz magadnak megfelelőt – Fotó: Derby-Túr Kft.

Konténerkút: ha a totális biztonság a lényeg

A konténerkút 3.000 és 30.000 liter között elérhető a Derby-Túr kínálatában, bár a legnépszerűbb modellek továbbra is a 9.000 és 10.000 literes változatok. Előnyük, hogy a profi konténerek könnyen zárhatóak, ráadásul pofonegyszerűen riaszthatóak, így nem őrzött telepekre is ideális megoldást jelentenek.

Nitrosol tartály a brutális falvastagsággal és 200%-os garanciával

A mezőtúri cég egyik vezető termékévé nőtte ki magát a Kingspan AgriMaster Nitrosol tartály, amely 22.000 és 28.000 literes méretekben a legnépszerűbb. Nem csoda, hiszen előbbibe egy teljes kamionnyi szállítmány, és még 2 teljes IBC-tartálynyi mennyiség belefér, utóbbiba pedig majd' másfél kamion zsúfolható bele, ezért többé nem kell kicentizni a rendelést, vagy pancsolni a drága inputanyagot egy túl korán hozott szállítmány miatt.

A Kingspan AgriMaster rendelkezik a piacon a legvastagabb, alul 2, felül kb. 4 cm vastag fallal, ezért törvényszerű, hogy a legjobb garancia erre érhető el náluk: 10 éven keresztül ha a tartályból rendeltetésszerű használat mellett a folyékony műtrágya elfolyik, nem csak a tartályt javítják vagy cserélik, de megtérítik az elfolyt inputanyagot is. Ezeket az előnyöket a vásárlók is értékelik, a Kingspan AgriMaster évek óta a legnépszerűbb polietilén Nitrosol tartályuk, amely már több, mint 500 magyar gazdánál található meg.

Kingspan AgriMaster prémium Nitrosol tartály 22.000 és 28.000 méretekben brutális fallal és 200%-os garanciával, csak a Derby-Túr-nál!

Kingspan AgriMaster prémium Nitrosol tartály 22.000 és 28.000 méretekben brutális fallal és 200%-os garanciával, csak a Derby-Túr-nál! – Fotó: Derby-Túr Kft.

AdBlue tartály: Duplafalú megoldások kültérre

A tavasszal tapasztalt készlethiány miatt egyre több vállalkozásnál előtérbe került az AdBlue-tartály beszerzése. A Derby-Túr-nál elérhető dupla falú, kifejezetten kültérre javasolt megoldások közül a DESO és a Kingspan BlueMaster megoldásai a legnépszerűbbek 2500 és 5000 literes méretben, ezeket is szintén pár nap alatt szállítják. A Kingspan BlueMaster a benzinkutak esetében is egyre kelendőbb, hiszen minimális átalakítással akár kasszarendszerre is köthető, de kérhető két pisztolyos, személyautós-teherautós megoldásban is.

A Derby-Túr szakértő csapata akár ingyenes, kötelezettségek nélküli helyszíni felmérés keretein belül segít kiválasztani a Neked legmegfelelőbb tárolóeszközt!

A Derby-Túr szakértő csapata akár ingyenes, kötelezettségek nélküli helyszíni felmérés keretein belül segít kiválasztani a Neked legmegfelelőbb tárolóeszközt! – Fotó: Derby-Túr Kft.

Ha Te is kikerülnéd az áremelkedéseket és a készlethiányt, keresd a mezőtúri Derby-Túr-t, ahol szakértő tanácsadóik akár egy ingyenes, kötelezettségek nélküli helyszíni felmérésen segítenek kiválasztani a Neked legjobban megfelelő tartályt!

Hívd őket a 06 56 354 222 telefonszámon, vagy kattints ide: www.gazolajkut.hu!

Derby-Túr Kft.