Azok között, akik regisztrálnak a február 19. és 20-án megrendezendő PREGA Konferenciára, több értékes és igazán hasznos nyereményt sorsolunk ki.

Az egyik nyertes számára drónnal végzett felméréseket biztosítunk, amelyeket a Duplitec Kft. szakemberei havi egy alkalommal végeznek el kilenc hónapon keresztül a DJI ipari drónjával, a Matrice M210 RTK modellel.

drón

Teljeskörű felmérés a nyeremény, amit kilenc hónapon át végeznek el, az ország bármely területén

A drón képes a talaj klorofil indexét, gyomtartalmát, tápanyagtartalmát, permetezettségi szintjét megállapítani, ezekből következtetni lehet a növények egészségi állapotára, a várható hozamra és lokalizálhatóak az azonnali beavatkozást igénylő területetek.

Tehát minden olyan adatot a nyertes kezébe ad, amelyek révén maximalizálhatja a termelést és hozama révén a nyereségét.

A másik nyeremény az AXIÁL Kft. által felajánlott mAXI-NET hozzáférés. A mAXI-NET egy országos, fix RTK bázisállomás rendszer. Ez a gépfüggetlen hálózat az automatikus kormányzási rendszerek eszközei számára is használható a 2-3 cm pontos munkavégzéshez.

maxi-net

A mAXI-NET alkalmazással 2-3 cm pontos munkavégzés válik lehetővé

A mAXI-NET működése:
1. A GPS automata kormányzási rendszerrel felszerelt erőgép elküldi pozicióját a bajai központi szerverhez.
2. A szerveren futó szoftver megvizsgálja, melyik bázisállomás van legközelebb az erőgéphez és annak a bázisállomásnak az adatait felhasználva, korrekciós jelet küld az erőgép GPS készüléke számára.
3. A korrekciós jel mobilhálózaton keresztül jut másodpercenként a felhasználóhoz, amit az automata kormányzási rendszer feldolgoz és +/- 2-3 cm pontosságon belül vezérli a gépet.

A mAXI-NET működéséről bővebben ITT olvashatsz.

maxi-net

A mAXI-NET működése

Egy másik szerencsés PREGA résztvevő egy saját időjárás állomással lesz gazdagabb. A GARNI 1055 Arcus állomás a hőmérséklet, a relatív páratartalom, a szélsebesség, a szélirány, a csapadékmennyiség, a csapadékintenzitás, és az UV sugárzás intenzitásának folyamatos, precíz mérését képes elvégezni.

időjárás állomás

GARNI 1055 Arcus időjárás állomás

Érdemes részt venni az idei PREGA-n, ugyanis a két naposra bővült rendezvény programja még soha nem volt ilyen gazdag és részletes. A konferencián a szántóföldi növénytermesztéssel foglalkozók, a szőlő-és gyümölcstermesztők, a zöldségtermesztők és az állattenyésztők is megtalálják a nekik hasznos információkat. A több mint 100 előadáson valós tapasztalatokat hallhatsz olyan gazdáktól és szakértőktől, akik a gyakorlatban is alkalmazzák a precíziós gazdálkodást. A kiállítótérben pedig több mint 40 szakmai kiállító mutatja be termékeit és újdonságait.

A sorsolás menete:

A PREGA első napjának résztvevői között sorsoljuk ki az időjárás állomást és a mAXI-NET hozzáférést. A nyereteseket a konferencia első napján értesítjük.  
A második napon a konferenica második napjának résztvevői között sorsoljuk ki a drónnal végzett felmérést.

A nyereményjáték szabályzata ITT olvasható.

Jelentkezz a PREGA 2019 – Precíziós Gazdálkodási és Agrárinformatikai Konferencia és Kiállításra ezen a linken!

A PREGA időpontja: 2019. február 19.–20.
Helyszín: Aquaworld Hotel Resort, Budapest, Íves út 16, 1044

További információ és jelentkezés a prega.hu/2019 oldalon.

PREGA

Kiállítók:

Agro Aim Hungaria Kft., AgroPilot Kft., Agrotec Magyarország Kft. Öntözési üzletág, Agrotec Magyarország Kft., AgroVIR Kft., Agro-Way Kft., Alltech Hungary Kft., AXIÁL Kft., Bíró Péter EV., BPW Hungária Kft., Creatiger Kft., Digitroll Kft., Duplitec Kft., EuroChem Agro Kft., Eurofins MINERÁG Kft., Farmcenter Kft., Farmgép Kft., Gdi ESRI  Magyarország Kft., Holstein Genetika Kft., i-Cell Kft., ICL Specialty Fertilizers, Impavidus Trade Zrt., Infracont Műszeripari Kft., Invitech Megoldások Zrt., Készenlét Zrt., KITE Zrt., Kuhn Center Magyarország Kft., Magtár Plusz Kft., Magyar Takarékszövetkezeti Bank Zrt., Metra Kft., Nemzeti Agrárgazdasági Kamara, NETAFIM, Országos Meteorológiai Szolgálat, P+K 3000 Kkt., Pannonia Bio Zrt., Precision Planting, RS Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság, Senit Kft., T-Markt Kereskedőház Kft., T-SYSTEMS Magyarország Zrt., Tomelilla Kft., Tungsram , Unicomp Kft., VALKON 2007 Kft., Väderstad Kft.