A Projekt az Európai Unió, az Európai Szociális Alap és a Magyar Állam finanszírozásában valósult meg.

AXIÁL Javító, Kereskedelmi és Szolgáltató Korlátolt Felelősségű Társaság célja jelen projektje során az, hogy a gazdasági stabilitásuk megtartása mellett a további sikerekhez vezető utat kiépítse. Ez a cél nem valósulhat meg anélkül, hogy munkatársaik kompetenciáit, szaktudását ne fejlesztenék tovább, hiszen a versenyképesség megtartásához nélkülözhetetlen, hogy szakképzett munkaerővel teljes körű szolgáltatásokat tudjanak nyújtani.

A pályázó kiemelt célja, hogy a gépek mellett megfelelő szintű alkatrészellátást és szervizhátteret biztosítva, a modern kor követelményeinek megfelelően komplett szolgáltatást nyújtson.

A képzéseket akkreditált képző cégek segítségével, valamint belső képzések keretein belül valósították meg. A megvalósítás helye: 6500 Baja, Szegedi út 147.

Kommunikáció: A hatékony kommunikációnak megszámlálhatatlanul sok előnye van. A képzés során, a munkatársak olyan technikákat sajátítottak el, mellyel az ügyfelek felé való kommunikáció hatékonyabb és célravezetőbb lesz.

Mivel az AXIÁL Kft. nemzetközi vizeken is evez, és területét tovább szeretné bővíteni, ezért nagyon fontos, hogy munkatársaik nyelvi készségei kielégítők legyenek a munkájukhoz tartozó területeken. A képzéseket angol és német nyelven végezték el.

SAP: Az SAP a világ vezető integrált vállalatirányítási rendszere, melynek ágazatspecifikus megoldásait több mint 120 országban, hozzávetőleg 32 000 vállalat használja, kis- és középvállalkozások, nagyvállalatok egyaránt. A cél az volt, hogy a tanfolyamokon olyan területekre nyerjenek bepillantást a jelentkezők, mint pl. az SAP-alkalmazások, a bázistechnológia, integrációs koncepciók, az SAP internetes alkalmazásai.

Diagnosztika: A ügyfélkapcsolati vezetők gépspecifikus tudásuk folyamatos fejlesztése érdekében diagnosztikai képzést is lebonyolítottak, annak érdekében, hogy az ott megszerzett ismeretanyagot hasznosítsák a szervizszerelőikkel, a munkatársakkal való munka során, ezzel is biztosítva a technikai újdonságok naprakész tudását, amit leginkább helyszíni motorfékpadi diagnosztika szaktanácsadás során hasznosítanak.

Gépkezelői oktatások: Az új gépek generációit a mezőgazdasági üzemek speciális igényeihez szabták, amely megfelel a szerkezet felépítési és termelékenységi elvárásoknak. A teljesen újszerű elvek és modern gyártási technikák megkívánják, hogy olyan szakemberek szervizeljék ezeket a gépeket, akiknek ismereteik és gyakorlatuk megfelel a vevői elvárásoknak.

A projekt költségvetése: 49.206.143 Ft, a saját forrás összege: 0 Ft, a vissza nem térítendő támogatás összege pedig: 49.206.143 Ft (100,00%).

A projekt a tervezettnek megfelelően sikeresen lezajlott, így elmondható, hogy semmilyen nehézség/probléma nem jelentkezett a projekt megvalósítása során.