Soha ilyen nagyszabású nem volt még az AGROmashEXPO és AgrárgépShow mint idén, szinte lehetetlen volt mindent megnézni. Ha te is ezt érzed, akkor az alábbi listát nézd végig, biztosan rengeteg hasznos és érdekes információra fogsz bukkanni.

Közel 50 élő videóval jelentkezett az Agroinform

Kezdjük a videókkal! Igric Dominika kolléganőnk 5 napon keresztül járta a standokat, és élő Facebook-bejelentkezéseken keresztül közvetítette, hogy hol, mi látható, traktorok, gépek, drónok minden mennyiségben. EBBEN a gyűjteményben közel 50 videót nézhetsz meg, virtuálisan körbejárhatod a kiállítást.

Agroinform Kávézó

A H pavilonban rengeteg látogatót láttunk vendégül az Agroinform Kávézóban, köztük sok fórumozót, akik most nem kommenteken keresztül, hanem élőben találkozhattak egymással. Köszönjük, hogy itt voltatok!

Agroinform stand

Hatalmas volt az érdeklődés az Agroinform standjánál, ezúton is köszönjük minden kedves érdeklődőnek a látogatást! – Fotó: Agroinform

agroinform stand

PREGA AgRobot Show

A PREGA AgRobot Show rendezvényünkön rengeteg újdonságot mutattak be partnereink a robotika és az agrárgép-innovációk világából. Szöveges és képes összefoglalónkat ITT olvashatod!

PREGA AgrobotShow

Fertitronic vegetációsszenzor-rendszer (Tomelilla Kft.) – Fotó: Agroinform

PREGA AgrobotShow

Gombaölő autonóm robot UV-C-fénnyel – Fotók: Kiss Bertalan/Agroinform.hu

drón

Agras T30 premetező drón – Fotók: Agroinform

Az Agroinform Média Kft. alapító tagként csatlakozott a Kukorica Kör Egyesülethez

Az egyesülethet csatlakozó új tagok, köztük az Agroinform, az AGROmashEXPO-n, hivatalos keretek között írták alá csatlakozásukat.

Kukorica Kör

Daoda Zoltán, a Kukorica Kör Egyesület elnöke és Bolyki Bence, az Agroinform.hu portálvezetője – Fotó: Agroinform

Újdonságok, gépek az AGROmashEXPO-n

A kiállítás gépajánlatai közül 1500 megtekinthető az Agroinform Piactéren!

Szakmai információk a terménykereskedelemről és a támogatásokról

Rengeteg szakmai fórumnak is helyet adott idén az AGROmashEXPO, melyekről az Agroinform is közvetített, olvasd el összefoglalóinkat!

Az Agroinform.hu az AGROmashEXPO hivatalos médiapartnere.