...Hát igaz?!

-Kérdezte boldogan Mészáros Ferenc, a legutóbbi Agroinform nyereményjáték nyertese, aki még az átadás reggelén is attól tartott, hogy a Kész Átverés Show áldozata lesz. "A hír bizony igaz, a fiatal gazda pedig nemsokára viheti is haza az új URSUS N-072 típusú műtrágyaszórót." - nyilatkozta Bohus Pál, az Agro-Boma Mezőgép Kft. tulajdonosa.

Mészáros Ferenc családi gazdálkodó sógorával érkezett az Agro-Boma Kft. gyöngyösi telephelyére, ahol a gép megtekintése után már érkezett is a rakodó, hogy segítsen felpakolni az új tulajdonosnak.

Fortuna műve a véletlen egybeesés, hogy Ferenc hobbija az amatőr rally versenyzés, miközben az URSUS gyárnak is van rally csapata, akik szintén BMW-vel száguldanak.

Az Agro-Boma Kft. vezetősége használati instrukciókkal és limitált szériás URSUS energiaitallal bocsátotta útjára a szerencsés nyertest, jó egészséget és jó munkát kívánva a tavaszi teendőkhöz.

undefined

Az Agroinform.hu nevében is gratulálunk Ferencnek és várjuk az első fotókat a gépről - munka közben is.

Az Agro-Boma Mezőgép Kft. nem csak műtrágyaszóróit ajánlja a tavaszi munkák idejére: megtalálható a társaság palettáján a teljes szálastakarmány betakarító sor és a kertészetek, gyümölcsösök gépei is.