A Mosonmagyaróvárhoz és az osztrák határhoz közeli központtal rendelkező magyar cég elvárása az új területi képviselővel szemben, hogy rendelkezzen társalgási szintű német nyelvtudással, műszaki beállítottságú legyen, ismerje a mezőgazdasági gépeket valamint felhasználói szintű számítógépes ismeretekkel bírjon.

A területi képviselő feladatai egyebek mellett, kapcsolattartás az ügyfelekkel, új vevők felkutatása, és a Granit Parts termékeinek az értékesítése.


Amit kínál a munkaadó: egy fiatalos csapatban változatos munka, kiemelt bérezés, cégautó és cégtelefon. A jelentkezést a cikk alján található elérhetőségeken várják.

A német Granit Parts az európai pótalkatrész-ellátás egyik meghatározó szolgáltatója. A Granit Parts Európa-szerte a heeslingeni központi raktárból fejti ki tevékenységét.

A kínálat mintegy 150.000 mezőgazdasági terméket ölel fel, amelyeket 12 különböző katalógusban, az összes műszaki információval együtt találhatnak meg az érdeklődők. A katalógusok magyar nyelvűek és díjmentesen állnak minden mezőgazdasági gépkereskedő rendelkezésére.

Emellett egy új webáruház is segíti a keresést, amelynek köszönhetően nemcsak a gépkereskedők munkája fog lényegesen leegyszerűsödni, hanem egy csaknem 4,4 millió terméket tartalmazó adatbank is elérhető lesz. Ez a szám magába foglalja az eredeti alkatrészeket is. Így szinte az összes pótalkatrészt jutányos áron, egyszerűen lehet megrendelni.

A megrendelt árut a Granit Parts német központi raktárában csomagolják, és 24 órán belül le is szállítják. A Granit Parts és az MMWeber Kft. együttműködésének köszönhetően immár Magyarországon is teljes a kereskedéshálózat és a pótalkatrész-ellátás is garantált az ország egész területén.

A Granit Parts nagy előnye még, hogy az érdeklődő választhat az eredeti és az utángyártott alkatrészek között. Az utángyártott alkatrészek lényegesen olcsóbbak mint az eredetiek. Ugyanakkor a Granit Parts utángyártott alkatrészei kiváló minőségét a társaság állandó - saját laborában végzett - minőségellenőrzései, és az új termékek gondos kiválasztása garantálja.

Kapcsolat:

MMWeber Kft. 9241 Jánossomorja, Óvoda u. 27
Tel: 06/96 565-038, Fax: 06/96 565-039

Email: office@mmweber.hu

További információ:

http://www.mmweber.hu/

http://www.granit-parts.hu/opencms/HU/web/hu