Mik lehetnek az alapvető nehézségek?

  • A pénztárcánk bekorlátoz minket a termékválasztásnál.
  • A jobban elérhető árakhoz nem mindig társul megfelelő minőség, márpedig ez fontos szempont.
  • Esetenként túlárazott alkatrészekkel találkozhatunk.
  • Nem megfelelő a szervizhálózat, vagy nem folyamatos az alkatrészellátás.
  • Cégek esetén nagy kihívást jelent az értékmegőrzés is. Nem mindig szívesen adunk ki a kezünkből többszázezer forintos termékeket alkalmi munkatársainknak, akiket kevésbé ismerünk.

Kasei kasza

Gépek otthoni és professzionális használatra

A fenti és ehhez hasonló dilemmákhoz kínál megfelelő megoldást a KASEI márka.

A távol-keleti gyár a minőségi gyártás egyik kiemelkedő szereplője. Hatalmas gyártói tapasztalattal, képzett tervező mérnök csapattal és minden igényt kielégítő tesztelő laborral rendelkezik. Az Agroforg Kft. – a hazai kizárólagos importőr – biztosítja a termékek és az alkatrészeik folyamatos ellátását. A szervizhálózat, a szakkereskedések tapasztalata, valamint a 2 év jótállás teszik egésszé a KASEI sikerét.

Kasei fűrész

A szervizhálózat, a szakkereskedések tapasztalata, valamint a 2 év jótállás teszik egésszé a KASEI sikerét

Néhány megoldás, ahol kiemelkedik a minőség

A benzinmotoros permetező (KASEI 3WF-14B, 3WFB-16) a tavasz egyik alapvető terméke. A KASEI jelenlegi termékei rásegítőszivattyúval és „joystick” kezelőegységgel rendelkeznek. Így a zöldségtermesztésben és a gyümölcstermesztésben is egyaránt hatékonyan használhatóak.

Kasei benzinmotoros permetező

A zöldség-és gyümölcstermesztésben is kitűnően használhatók  KASEI benzinmotoros permetezők

Bizonyos esetekben ezeket nem alkalmazhatjuk például városi zárt kertek, csendes munkavégzést megkívánó helyszínek (pl. kórház, hotelek) vagy zárt termesztő berendezések esetén. Ezeken a helyszíneken az akkumulátoros permetező jelent alternatívát. Jelenleg két különböző tartályméret érhető el. A 18 literes (WS-18D) befogadókapacitással rendelkező háti permetező, valamint a 25 literes (WS-25DA) kerekekkel is ellátott kézikocsi. Természetesen a kezelendő felület nagysága és a használat rendszeressége befolyásolja, hogy melyik terméket válasszuk.

Kasei akkus permetező

Csendesebb munkavégzést tesznek lehetővé az akkumulátoros permetezők

A tavaszi időjárástól függően meg kell oldanunk a folyamatos fűnyírást is. A KASEI saját fejlesztésű és építésű 40-60 köbcentiméteres kétütemű motorjai nyomatékos hátteret biztosítanak a hatékony kaszáláshoz. A kitűnő ár-érték arány kézzel fogható a 3GC630-as és a 3GC520-as bozótvágók esetén. Az alapfelszereltségből érdemes kiemelni az extra rezgéscsillapítást, a kényelmes hevedert, a félautomata damilfejet és a bozótvágó pengét. A hamarosan induló tavaszi akció keretén belül pedig további kiegészítő termék is elérhető lesz a nagyon kedvező ár mellett.

Kasei kasza 2

A KASEI saját fejlesztésű és építésű 40-60 köbcentiméteres kétütemű motorjai nyomatékos hátteret biztosítanak a hatékony kaszáláshoz

Kasei sövénynyíró

KASEI sövénynyíró

Faápolás vonalon a legnagyobb kihívást talán a 2 m fölött elhelyezkedő ágak metszése, visszavágása okozza. Erre is van nagyon kedvező megoldás. A KASEI QJB270 benzinmotoros magassági ágvágó optimális választás széles felhasználói rétegnek. A teleszkópos szár akár négy méterrel is „meghosszabbítja a karunkat”, így akár 5-6 méteres magasságokban is nagy biztonsággal tudunk a földről dolgozni. Persze itt sem szabad megfeledkezni a megfelelő védőfelszerelések szükségességéről (védősisak, kesztyű stb.).

Kasei magassági ágvágó

KASEI QJB270 benzinmotoros magassági ágvágó

Igaz, távol van a kertészettől, de a KASEI márka sokszínűségét mutatja, hogy rendelkezik az alapvető építőipari gépekkel is. Mivel nem fő profilja, ezért nagyon kedvező áron, mint kiegészítő termékcsalád érhetőek el a gépek. A tartályos aszfaltvágót (LQS350A) és a lapvibrátort (HZR80) a gépek szempontjából legmostohább körülmények között, a hazai gépkölcsönzőkben tesztelte az importőr az előző évben. Minden esetben a megbízhatóság, a strapabírás és a könnyed indítás szerepelt a szakemberek visszajelzései között. Hogy ez miért különleges? Mert ezek a tulajdonságok nagyon kedvező beszerzési árak mellett érhetőek el.

Kasei tartályos aszfaltvágó

tartályos aszfaltvágó (LQS350A)

Kasei lapvibrátor

lapvibrátor (HZR80)

További termékekért és megoldási javaslatokért, kérjük, hogy látogassa meg a kasei.hu weboldalt, ahol az ajánlott fogyasztói árak mellett megtalálja a szakkereskedések és szakszervizek elérhetőségeit is.

Biztonságos és könnyed munkavégzést kíván a KASEI!