Valtra G széria traktorfülke

Valtra G széria, fülke – fotó: Valkon

A jól átgondolt tervezésnek és dizájnnak köszönhetően az összes alkotórész motor, sebességváltó, fülke – tökéletes összhangban működnek. A G sorozat a traktorvilág valódi mindenese. Kicsi méretű, de erőteljes hidraulika, könnyen használható intelligens vezérlő funkciók és precíziós megoldások teszik számos munkagép ideális kiszolgálójává.

Kompakt és mozgékony traktor

A kompakt méret remek teljesítmény/tömeg aránnyal párosul: öntömege csak 5 t. Mindenre befogható, széleskörűen alkalmazható, sokoldalú traktor. Megbízható társ az állattartó telepen, szántóföldön, és a farm körüli munkákban is.

sokoldalú traktor

Sokoldalú, megbízható társ a gazdaság körüli munkákban – fotó: Valkon

Homlokrakodó specialista

A G széria verhetetlen homlokrakodós traktor. Nagy teherbírású, gyári szerelésű segédvázzal és kiváló kilátással. Rakodó emelési kapacitása 2,1 tonna, emelési magassága 4,2 m. Az elektronikus vezérlésnek és az 5,7 négyzetméter üvegfelületnek köszönhetően a G széria tökéletes traktor homlokrakodós munkákhoz. A sebességváltó automata vezérlése megkönnyíti mindennapjait.

tökéletes traktor homlokrakodós munkákhoz

Tökéletes traktor homlokrakodós munkákhoz – fotó: Valkon

Nem számít mi a feladat, a G széria teljes értékű megoldást kínál mindennapi igényei kielégítésére. Minden gazdaság más és más, minden gazda munkanapja máshogy alakul. A traktor felszereltségének összeállításában segítenek opciós csomagjaink. Az opciós csomagok mellett természetesen egyéb opciókból is kedvére válogathat!

Rendelkezésre állnak olyan opciók is, amelyek a modern munkagépekhez szükségesek, mint például a Power Beyond vagy az ISOBUS. Az opciók megválasztásával igényei szerint szerelheti fel traktorát.
A G sorozat tökéletes gép a precíziós gazdálkodás elindításához. A Valtra Smart Farming gazdálkodási funkciói a Versu és az Active modellekbe vannak beépítve. Erdészeteknek erdészeti abroncsozást ajánlunk.

Valtra G5 széria Versu traktor

Valtra G5 széria Versu – fotó: Valkon

Érdeklődjön területileg illetékes értékesítő kollegánknál, állítsák össze együtt az Ön Valtra traktorát!

traktor

Más-más munkákra más-más felszereltséggel kérhető – fotó: Valkon

Felszereltségi szintek

A G szériában 3 felszereltségi szint közül választhatunk, mindegyik sebességváltója  4 csoportban csoportonként 6 POWERSHIFT sebességi fokozatot tartalmaz. A csoportok váltása is gombnyomásra történik.

A Hitech 100 literes fogaskerék hidraulika szivattyúval van szerelve, kihelyezett szelepek vezérlése mechanikus. A hidraulika és a sebességváltó olaja közös olajtartályból dolgozik. Táblavégi fordulóautomatika a Hitechben nincsen.

Az Active 110 liter/ perc terhelés érzékelős hidraulika szivattyúval szerelt. A kihelyezett szelepek vezérlése mechanikus. A hidraulika és a sebességváltó olaja külön olajtartályból dolgozik. Táblavégi fordulóautomatika nincsen.

A Versu már Smart Touch kartámasszal szerelt, a kihelyezett szelepek vezérlése elektronikus, táblavégi fordulóautomatika elvégzésére is lehetőségünk van.

Smart Touch kartámasz

Smart Touch kartámasz – fotó: Valkon

A Valtra Smart Touch legnagyobb előnye átlathósága és egyszerűsége. A Smart Touch 9 collos érintőképernyő, nyomógombok és vezérlő kar együttese. A menüben az érintőképernyőre tappintva vagy legyezéssel navigálhatunk, piktogramokal a rendszer könnyen értelmezhető. Átgondolt, átlátható, a beállításokat egyszerűen és könnyen módosíthatjuk. A Smart Touch a traktor és az isobusos munkagépek vezérlésén kívül a kijuttatási terveket is elvégzi, USB-n vagy mobil interneten keresztül tudunk információcserét végezni.

Valtra Smart Touch monitor kijelző

Smart Touch monitor fotó: Valkon

Érdeklődjön területileg illetékes értékesítő kollegáinknál, állítsák össze együtt az Ön Valtra traktorát!