E heti válogatásunkban a 20-25 éves, elérhető árú, jó állapotú használt nehéz univerzális traktorkínálatból válogattunk.

traktorfotó: Agroinform.hu

A John Deere 8020 traktorsorozat a legendás nyolcezres család harmadik generációjaként 2001-ben debütált. Megbízhatósága, vonóereje a korábbi generációknál megszokott magas szintű volt, de itt már egy sor olyan kényelmi fejlesztés került alkalmazásra, mint az ILS-független rugózott mellsőkerék-felfüggesztés vagy az Active Seat vezetőülés.


Eladó egy John Deere 8420-as típusú erőgép. 290 LE-s, 2003-as évjáratú; 8000 üzemórás; fronthidraulikás; rúgózott első híd (ILS); egy- és kétkörös légfékrendszerrel; alsó, felső húzóval; két személyre vizsgáztatott, megkímélt állapotú.

traktor

1999-ben a CASE IH Magnum MX sorozatra nem kevesebb feladat jutott, mint hogy a szakmában széles körben magasan elismert, jövőre jubileumát ünneplő klasszikus Magnum sorozatot váltsa fel. A közel 25 éves példányok zöme már elég tekintélyes üzemórával a háta mögött várja új gazdáját a hirdetéseink között.

Eladó Case IH Magnum 270, 1999. évjáratú, 11300 üzemórás, nagyon jó műszaki állapotban lévő traktor. Ikerkerék: 600 000 + áfa.

traktor

A New Holland utolsó, Kanadában gyártott traktorgenerációja a Genesis 8070/A sorozat. A leköszönő modellcsalád tagjai máig legendás, elismer tagjai a hazai erőgépparknak, és szerencsére még egy olyan időszakban voltak piacon, amikor itthon dübörgött a traktoreladás.

A legendás Super-Steer kormányzásnak köszönhetően pedig a legkisebb fordulási sugárral rendelkező nehéz univerzális traktorok voltak akkoriban. Napjainkban már ezek is bőven 10-15 ezer üzemóra felett vannak, de még mindig a megbízhatóságukról tesznek tanúbizonyságot.

Eladó egy 2002-es gyártási évű, New Holland 8770A traktor.

traktorA Fendt 916-926 Vario-széria több szakmai díjjal elismert második generációja hatalmas piaci sikereket ért el akkoriban az új erőátviteli megoldásával. Az elegáns vonalvezetésű, akkoriban igen megbízható német erőgép alapozta meg a márka hazai sikereit. Akkor eladott, napjainkban a használtgép-piac kínálatát gazdagító példányaik ma már bőven 10 ezer üzemóra felett vannak, de még legalább ennyi minimum vár rájuk egy újabb, gondos tulajdonosnál.

2005-ös évjáratú Fendt 924 Vario TMS traktor eladó, 10450 üzemórával, 5 év műszakival. Gumik elöl, hátul 50 százalékosak. Váltómotor és hidraulikarendszer működik, a gép azonnal használható.

traktorÖn tudta, hogy az Agroinform.hu Apróhirdetés rovatába bárki főkategóriánként 10 db hirdetést adhat fel ingyenesen? Ha eddig kihagyta volna, most próbálja ki, hiszen 10 365 gazda 35 682 hirdetése nem tévedhet!