A pápai székhelyű Készenlét Zrt. 1990-ben alakult, 100% magyar tulajdonban lévő, vállalat. A cég 2014 óta forgalmazza Magyarországon a dél-koreai KIOTI traktorokat.

A Dél-Koreában található Daedong Industrial Company Ltd. több mint 70 éve vezető szerepet játszik világon a gépesített mezőgazdasági berendezések gyártásában és fejlesztésében. A KIOTI a kompakt traktorok egyik legnagyobb gyártója Ázsiában. Az 1947-es alapítása óta gyárt és fejleszt gépeket és motorokat. 1968 óta önálló traktorokat is készít. Manapság a motorokat, a sebességváltókat és a traktorokat Daeguban fejlesztik és gyártják. Évente mintegy 40 000 termék hagyja el a gyárat. Termékeit Ázsiában, Ausztráliában, Európában és az Egyesült Államokban értékesíti. Itt fontos kiemelni, hogy

az általuk fejlesztett Deadong motorok a jelenleg elérhető legkorszerűbb dízelmotorok, melyek minden EU-normának maradéktalanul megfelelnek.

A jól kiépített és rugalmas értékesítési hátteret mind a gépek, mind a pótalkatrészek vonatkozásában a Deadong Europa (Európai Értékesítési Központ, Hollandia) 2010-es megalapítása biztosítja. Ennek köszönhetően a pótalkatrész-kiszolgálás gyorsan megvalósul Európa valamennyi országában, ami az egyik kulcskérdés a gépek üzemeltetésében.

kép

Ismerjék meg a forgalmazott traktorsorozatokat:

KIOTI CS sorozat (22-26 LE)

Rendkívül kompakt traktor, ideális minden kerti munkához. Sokoldalú subcompact traktor kaszáláshoz, homlokrakodós munkákhoz, talajmarózáshoz és egyéb általános tevékenységekhez.

KIOTI

Jellemzői: gyepgumi, középső TLT, (26 LE) 3 hengeres dízelmotor, nagy hasmagasság. Nagyon mozgékony a kis terekben. A mechanikus sebességváltóval ellátott CS2220 és 2520-as, a hidrosztatikus sebességváltóval ellátott CS2610 egy 2 pedálos vezérlés segítségével rendkívül pontosan és folyamatosan működtethető.
Elérhető típusok: CS 2220, 2520, 2610.

KIOTI CK sorozat (28-40 LE)

traktorA Kioti CK sorozat, a Kioti kompakt traktorok legsikeresebb sorozatának jellemzői: könnyű kezelhetőség, lapos padló, kompakt méretek, alacsony saját súly és ár/minőség aránya.

A közelmúltban a CK 3520C/4020C típusokat csatolták ehhez a sorozathoz, klímaberendezéssel ellátott gyári kabinnal. Mechanikus vagy HST váltó. Beépített joystick (28,40 LE). Opcióban mellső és hátsó pótsúlyok. Elérhető típusok: CK 2810, CK  2810H, CK 3510/20 és CK 4010/20-as akár HST-vel, akár fülkével.

traktor

KIOTI DK sorozat (45-60 LE)

Modern és elegáns dizájn. A normál nyomtáv mellett megjelent az új keskeny nyomtávú traktorok sorozata, melyek 45 és 50 lóerővel kaphatók.
traktor

Néhány jellemző: ROPS és fülkés kivitel. 3, illetve 4 hengeres motor, hidrosztatikus, illetve mechanikus váltó, mászó fokozat, bi-speed kanyarodás. 2 pár hidr. csatlakozó (60 LE). Homlokrakodó, fronthidraulika és front-TLT opcióban. Elérhető típusok: DK 4510, DK 5010, DK6010-es.

KIOTI RX sorozat (66-73 LE)

A Kioti RX sorozat a 60 lóerős kompakt traktorok nagyobb sorozatának koncepciója. A sorozat néhány jellemzője: 24 előremeneti és 24 hátrameneti fokozattal rendelkezik. Erős és könnyen manőverezhető.

kioti

A Kioti turbómotor nagy nyomatékkal rendelkezik. Ez a traktor gazdaságosság szempontjából is nagyon ajánlatos. Széles és tisztább kilátás az új szigetelési technológiájú fülkéből. Digitális műszerfal, amelyen a kardántengely sebessége leolvasható. A gépek széles körben való felhasználása. Választható fülkés, illetve fülke nélküli kivitelben, mechanikus és a napjainkban leginkább elterjedt, elektrohidraulikus kivitelben. Max. sebesség: 40 km/h. Elérhető típusok: RX 6630, C, PC, illetve az RX 7330, C, PC, továbbá a sorozat prémium modellje: az RX 7330 PC-GE.

KIOTI PX sorozat 103-110 LE

traktorA Kioti PX sorozat a legnehezebb traktor a Kioti családban. Egy praktikus, robusztus traktor, alapkivitelben, 32x32 sebességváltóval. Ez a traktor fel van szerelve a jól ismert hidraulikus irányváltóval is. Teljes értékű mezőgazdasági traktor turbó dízelmotorral, amely 103-110 LE teljesítményt nyújt. Elektromosan kapcsolható kardántengely 2-féle fordulattal. Gyári homlokrakodó rendszer kiépítve, joystickkel előkészítve. Légkondicionált kabin, légrugós üléssel, napellenzővel s teleszkópos visszapillantó tükrökkel. Opcióban hátsó kamera. Elérhető típusok: PX 1053, PX 1153 C és PC kivitelben.

A fentebb említett sorozatoknál a jellemzők említése messze nem teljes körű, hiszen számos egyéb alapfelszereltség és opció áll rendelkezésre, hogy a traktor minél jobban megfeleljen az ügyfél igényeinek.

Az általunk forgalmazott és szervizcsapatunk által gyári alkatrészekkel és anyagokkal szervizelt járművekre 36 hónap garanciát vállalunk. A traktorokat hatósági műszaki vizsgával ellátva, beüzemelve, az ügyfél telephelyén adjuk át!

A KIOTI traktorok elsősorban széleskörű felhasználásuk, univerzalitásuk miatt közkedveltek a piacon.

Számos említett gyári opció közül a homlokrakodó szett, az árokásó, a fűnyíró és a kertészeti talajmaró a közkedvelt. A Készenlét Zrt. biztos abban, hogy ezt a megbízható, jó minőségű és alacsony fenntartási költségű traktort egy magas színvonalú szervizháttérrel és gyors, pontos szervizszolgáltatással, alkatrészellátással sikerül minél több gazdaságban meghonosítani.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Készenlét Zrt.

8500 Pápa, Mozsár u. 14. 
Tel: +3689510180
Termékreferens: Goór Sándor
E-mail: goor.sandor@keszenlet.hu
Tel: +36 30 280 6822
Web: www.keszenlet.hu