2021. február 15-étől a Novara Coop Kft. a Massey Ferguson traktorok Pest megyei hivatalos képviseletévé lépett elő.

Pilisi Andorral, a vállalat gépértékesítési vezetőjével beszélgettünk az új év aktualitásairól és a Novara munkagép-arzenáljáról.

Új környezetben, megújult weboldallal és termékpaletta-bővítéssel vágtatok neki a 2021-es évnek. Hogyan tudtatok ekkora fejlődést megvalósítani egy olyan évben, mint amilyen a 2020-as esztendő volt?

– 2020 számunkra sem volt egyszerű év, sőt! Próbára tette a mi vállalkozásunkat is, mint ahogyan olyan sokakét világszerte. Azonban végül az új telephelyünket sikerült befejezni és feltölteni gépekkel, alkatrészekkel és nagyon büszkék vagyunk rá, hogy most már ilyen szép környezetben, a saját ingatlanunkon fogadhatjuk a partnereinket.

Van bemutató csarnokunk-, van a saját gyártású termékeink számára fűtött összeszerelő üzemünk – és kialakítottunk egy átlátható, tágas alkatrészraktárat is, ahonnan gyorsan ki tudjuk szolgálni partnereinket.

A modern, új épülethez és a hatalmas telephelyhez úgy gondolom, hogy illik egy letisztult arculattal rendelkező weboldal – így ezt is megvalósítottuk a múlt év végére.

Nagy öröm számunkra, hogy idén februártól a Massey Ferguson traktorok Pest megyei képviseleteként dolgozhatunk tovább, mert úgy érezzük, hogy az eddigi megfeszített munkánk ezzel is komoly elismerést kapott.

Massey Ferguson traktor

Pilisi Andor egy már értékesített Massey Ferguson 6713-as erőgéppel az új telephelyen – fotó: Agropinform.hu / Igric Dominika

Jól értesültünk arról, hogy a Novara telephelyen álló új Massey Ferguson traktornak már van gazdája?

– Igen, ez a Massey Ferguson 6713 nagytraktor hamarosan munkába áll egy közeli gazdaságban. Külön öröm számunkra, hogy visszatérő vásárlónk tulajdona lesz ez a traktor és a gazdaság vezérgépeként dolgozik majd.

A Massey Ferguson traktorokkal olyan hiányzó szegmenst sikerült betölteni a Novara korábbi erőgép-palettáján, amely kényelmi- és gazdaságossági szempontok alapján is komoly előrelépést jelenthet partnereink számára.

Munkagépek terén mely eszközök számítanak sláger-terméknek a tavaszi szezon előtt?

– Nagyon büszkék vagyunk a saját fejlesztésű- és gyártású Novara márkanévre hallgató tárcsás kaszáinkra,

amelyek 6 – 7 és 8 tárcsás kivitelben vásárolhatók meg. Ezeknek a gépeknek a robosztus, strapabíró kialakítása azonnal szembetűnik a gazdák számára, de vannak rajta olyan jó megoldások, amelyek az eszköz hosszú élettartamát is szolgálják – ilyenek például az erősített váz-gerendák, vagy a hidraulika mellett a rugó-rásegítés is.

Ha egy mondattal kellene jellemeznem a Novara kaszákat, akkor azt mondanám, hogy

"Jó haladási sebességet tudunk elérni, nagyon szép vágás mellett."

A kasza mellett régi, jól bevált és közismert termékünk az NCK automata kitérésű talajmaró – amelynek két éves gyártástörténete alatt több változata is elkészült. A fejlesztéseknek köszönhetően az eszközcsalád már hátsó hárompont- és front kivitelben is választható, valamint elérhető 40-es, 70-es és 1 méteres fejjel.

Az elmúlt két évben közel 150 darabot értékesítettünk az országban ezekből az eszközökből, így nyugodt szívvel kijelenthetjük, hogy jól bevált, közkedvelt gépekről van szó.

mezőgazdasági gép

NCK automata kitérésű talajmarók a tököli telephely udvarán. A gépek most akciós konstrukcióban vásárolhatók meg – fotó: Agroinform.hu

A műhelyünkben elkészült újabb 15 darab NCK automata kitérésű talajmaró, amelyekre akciót hirdetünk.

Ezek ára 1.200.000.- +Áfa áron elérhetőek –  a készlet erejéig.

Az újonnan nyílt siófoki telephelyünkre – valamint az újonnan felépült tököli telephelyünkre is mindenkit nagy szeretettel várunk:

2316 Tököl, Csépi út 2643/1 hrsz.
8600 Siófok, Marosi út 9.
Telefon: 06 30 195 88 76; 06 30 863 93 05

Még több munkagépre kíváncsi a Novara kínálatából? Virtuálisan is körülnézne az új tököli telephelyen? Ajánljuk élő videónkat, amelyben részletesebben körülnéztünk a Novara háza táján: