Itt a növényvédelmi időszak!

A szántóföldek mellett a kiskertek, gyümölcsösök és szőlők is igénylik a tavaszi gondoskodást, a növényvédelem ebben az időszakban különösen jelentős. Ehhez nyújt segítséget a katalógusból választható permetező overallokkal, védőmaszkok, védőszemüvegek, védőkesztyűk, félálarcok, munkavédelmi lábbelik és pólók széles választékával az Axiál.

Segítség a tavaszi megújuláshoz!

Ilyenkor látszik igazán, mennyi teendő akad a ház körül is. Az apró-cseprő barkácsmunkák is sokkal élvezetesebbek jó minőségű munkaeszközök segítségével. Fúrók, sarokcsiszolók, akkus szablyafűrészek, füles hevederek, hegesztőhuzalok, hegesztő fejpajzsok, hegesztő védőkesztyűk, seprőgépek is segíthetik munkáját.

A gépek megújításhoz

Kellene egy új visszapillantó tükör? Jól jönne a traktornak egy másik fényszóró? Igény lenne egy sárga villogólámpára? Tegye kényelmesebbé munkáját egy korszerű vezetőüléssel! Most mechanikus, levegős, kartámlás légrugós változatok közül választhat. Na és a kiegészítő, nélkülözhetetlen „apróságokról” se feledkezzünk el, hiszen nélkülük megáll az élet! Akkusarkok, dugókulcsok, izzók, fékolajak is vásárolhatók innen, a szerelést megkönnyítő aláfekvőt sem érdemes máshol beszerezni, de mosóberendezések és a hidraulikus mosótömlő is hazavihető innen.

Pontos, egyszerű, gazdaságos

Ha már minden kiegészítő feladatot elvégzett, az Axiál a munkavégzés megkönnyítésére is gondolt! A Topcon navigációs készülék nem csak a tájékozódást segíti, hanem a precíz munkavégzést is elősegíti. Ezúttal X14 monitor és SGR-1 antenna könnyíti a munkát.

A gyerekekre is gondolva

A munka- és a mezőgazdaság szeretetére történő nevelést nem lehet elég korán elkezdeni! Az Axiál a legkisebbekre is gondol, ezért a tavaszi katalógusból pedálos traktor (homlokrakodós változatban is), gyermekbicikli, gyermekeknek mezőgazdasági mintázatú étkészlet, ágynemű, kifestő, memóriajáték, plüssjátékok is széles körben választható.

A katalógus a képre kattintva közvetlenül is fellapozható: