Nem kezdődhet a tavasz akció nélkül az Axiálnál!

Kerti eszközök, fűnyírók és professzionális háti-, gurítható kézi- és motoros permetezők,  alkatrészek, géptartozékok, kiegészítők széles választéka egy helyen, az Axiál legfrissebb katalógusában!

Ásóborona és kombinátor alkatrészek, tárcsák, tárcsafelújító szettek, kopó- és szerkezeti alkatrészek, prémium kategóriás Walterscheid termékek éppúgy megtalálhatók, mint az utánfutó hátsólámpák, vontató- és emelőkötelek, gyorscsatlakozók széles választéka, indítókábelek, akkufeltöltő- és karbantartó eszközök.

De hogy a tavaszi munkálatok még kellemesebben teljenek, az új USB rádió beszerzéséért sem kell máshová mennie!

Szerezze be gépeihez itt a legkedvezőbben a levegőszűrőket, motorolajszűrőket vagy hidraulika szűrőket, itt talál hidraulikatömlőt -egyedi és standard méretben egyaránt, továbbá John Deere és Caase vonófejeket, csapszeggel.

Ismerje meg a mezőgazdasági munkálatokat leghatékonyabban segítő TOPCON navigációs rendszert, amit az Axiál, mint a Topcon termékek mezőgazdasági célú felhasználásának kizárólagos magyarországi forgalmazója a 2014-es Agrárgépshow-n mutatta be először a közönségnek. A Topcon korszerű precíziós eszközei a hatékonyság és a hozamok növelését, a folyamatköltségek csökkentését, a föld- és vízvagyon megóvását, ezzel együtt a mezőgazdasági technológiák fejlesztését szolgálják. Az alapfelszereltségbe tartozó GPS és GLONASS műholdjelek vételével különösen megbízható eszköz extrém területeken is tökéletes pontossággal vezérli az erőgépet és a hozzá csatolt munkaeszközt egyaránt.

A katalógus fellapozásakor hegesztő inverter, különtolós kivitelű Digital CO hegesztő is látható készleten, melyek mellett hegesztőhuzalok, kompresszorok, fúrókalapácsok, sarokcsiszoló szettek, olajpumpák, zsírzók, a legkülönfélébb csavarok széles választéka is várja, de Truckmaster gázolaj kiadagoló, PIUSI boksz gázolajátfejtő és tartálytisztító koncentrátum is található nálunk.

A teljes kínálatért KATTINTSON a képre!