Három új modell kerül a piacra, amelyek teljesen újratervezettek, nagyobb hatékonyságot és kezelői kényelmet biztosítanak, valamint bevezetésre kerül az AFS Connect™ rendszer.

Ezen sorozatos fejlesztések mind-mind nélkülözhetetlen részei ma már nem csupán a költséghatékony és precíziós művelésnek s közvetve a környezettudatosabb gazdálkodásnak, de nagyban elősegítik az online elektronikus naplók, nyilvántartások vezetését is a hálózatba kapcsolás révén.

Naprakész műszaki tartalom

A Case IH a Patriot® 50 sorozatú permetezőgépekkel bővíti önjáró gépeinek kínálatát. A komfortos fülke, a teljes járművezérlés, a továbbfejlesztett rendszercsatlakozási megoldások és az integrált permetezési technológia révén szolgálja a költséghatékony és minőségi munkavégzést, akár szűkebb időablakokban is.

Főbb jellemzői a kissé előredöntött, panorámaüvegezésű fülke, farmotoros kialakítás, stabil gémszerkezet, Agronomic Design™ elemek.

case ih

Garantált a költséghatékony és minőségi munkavégzés – fotó: www.media.cnhindustrial.com

A Patriot 50-es sorozatú permetezőgépek főbb újításai a következők:

Optimalizált precizitás: Tartalmazza az AIM Command FLEX™II hozzáadásának lehetőségét, amely hat üzemmódot kínál a vegyszerkijuttatási mennyiségek, a nyomás és a cseppméret tekintetében, valamint az egyedi fúvókák be- és kikapcsolásának vezérlését a nagyobb pontosság érdekében.

Még jobb ergonómia és könnyű kezelhetőség: Az új Patriot fülkéje csendesebb, mint a korábbi modelleké, kényelmes belső térrel és panoráma-üvegfelülettel. Az opcionális AutoTurn funkcióval kompatibilis, két testre szabható kijelző, az AFS Pro 1200 és a Viper 4+ biztosítja, hogy a gépkezelők mindig optimális járműfunkció- és kijuttatásvezérléssel rendelkezzenek, és azt lássák a kijelzőkön, amit szeretnének.


Stabil gémek a precíz permetezéshez: Az integrált AutoBoom® XRT automatikus gémmagasság-szabályozó érzékeli és alkalmazkodik a terepviszonyok változásaihoz, biztosítva a pontos lefedettséget és hatékonyságot, míg az új középső rész kialakítása minimalizálja a gémbillegést, még hosszabb gémopciók esetén is.

Előnyös rendszercsatlakozás: A jelenleg a Case IH traktorcsaládokban bevezetésre kerülő AFS Connect™ mostantól a Patriotban is elérhető, amely teljes körű vezetési, adat- és felügyeleti megoldásokat kínál bármely mezőgazdasági üzem számára. Emellett lehetővé teszi a távoli támogatást a kijelzőn megjelenítve. Minden Patriot 50-es sorozatú permetezőgéphez gyárilag AFS Connect-kompatibilis modem és 5 éves előfizetés jár.

case ih

Minden Patriot 50-es sorozatú permetezőgéphez gyárilag AFS Connect-kompatibilis modem és 5 éves előfizetés jár – fotó: www.media.cnhindustrial.com

Az AFS Connect kiegészítésével a kezelők és a vezetők szezonról szezonra megtekinthetik, tárolhatják és megoszthatják a kijuttatási térképeket, vagy nyomon követhetik a gép helyét, paramétereit és a már elvégzett munkákat, elősegítve a további munkák tervezését, ütemezését. Mindezek együttesen a hatékonyságot növelik nemcsak a szántóföldeken, de gazdaságvezetési szinten is.

Az új Patriot első nyilvános bemutatója a Közel-Keleten és Afrikában a NAMPO Harvest Day rendezvényen volt május 16-19. között, a dél-afrikai Bothaville-ben. Az egész közel-keleti és afrikai régióban, Dél-Afrikában, Kazahsztánban és Ukrajnában már elérhető.

Forrás: www.media.cnhindustrial.com