A gyönyörű fekvésű Ágfalva településen jártunk, ahol számos külterületi út és belterületi köztér karbantartásáról egy Zoomlion traktor- és munkagépei gondoskodnak.

Lássuk, hogy mekkora igénybevétel mellett- és milyen munkagépekkel dolgozik Ágfalva Zoomlion traktora?

"Amikor megjelent a külterületi utak karbantartására kiírt vidékfejlesztési pályázat, nagyon megörültünk, hiszen saját erőből korábban nem tudtunk ezekre a célokra gépeket beszerezni." – nyilatkozta Pék Zsuzsa, Ágfalva polgármester asszonya.

Több cégtől kértünk árajánlatot egy erőgép és több munkagép beszerzésére – majd a Royal Kert Kft. ajánlata mellett döntöttünk, mert ár-érték arányban ő nyújtotta be a számunkra legkedvezőbb pályázatot.

Nem is csalódtunk az eszközökben, amelyek azóta is meghibásodásmentesen dolgoznak községünkben.

Ágfalva traktorának és a munkagépeknek tető is készült a község polgármesteri hivatalának udvarán – fotó: Agroinform.hu

Az 50 lóerős, fülkés Zoomlion traktor hetente végez munkát télen-nyáron – a munkagépek között pedig van szárzúzó, gréder, a téli időszakra hótoló és sószóró, valamint árokmaró és fűnyíró.

A GardenGo munkagépek közül a szárzúzót a nehezebb adottságú területeken használjuk, míg a fűnyíró a focipályán és más füvesített területeken teljesít szolgálatot.

A Royal-Kert Kft. munkatársai a gépvásárlást követően is nagyon készségesek voltak – eljöttek hozzánk betanítani a gépkezelőt az eszközök használatára és amikor alkatrészre volt szükségünk, akkor is szinte azonnal jöttek.

Az igazat megvallva vigyázunk is a gépeinkre, ezért építettünk egy féltetőt az eszközeink megóvása érdekében – hiszen nem elég megvásárolni ezeket az értékes berendezéseket, hanem az a célunk, hogy hosszú időn keresztül tudjuk majd hatékonyan használni őket." – hangsúlyozta Pék Zsuzsa polgármester.

A Royal-Kert Kft. szakemberei minden igényre kiterjedő szolgáltatást nyújtanak a gépberuházások során: a gépbeszerzéstől az eszközök teljes körű szervizeléséig mindenben rendelkezésre állnak partnereik számára.

A veszprémi társaság hitvallását közvetíti szlogenje, miszerint a Royal-Kert Kft. üzleti partnereinek elégedettségével mérhető a közös munka gyümölcse!

“Kis gépekben nagy siker!”