A közel négy évtizede főként mezőgazdasági gépek és haszongépjárművek motorfelújítására szakosodott Fortuna Bt. munkapadjain a 600-18 000 cm3-es motorok fordulnak meg leginkább, de emellett teljes szervizeléssel és alkatrészek nagykereskedelmével is foglalkoznak.

A mezőszilasi társaság motorikus alkatrészek nagykereskedelmi árusítására és mezőgazdasági gépek motorfelújítására szakosodott, így olyan komplex szolgáltatással áll a gazdálkodók szolgálatára, amely a teljes átvizsgálástól kezdve a legapróbb részletekig történő szerelést követően a felújított motor próbapadi járatásával zárul.  Az ilyen módon tesztelt motor teljesítménye a gyári előírásoknak tökéletesen megfelel!


A Fortuna Bt. hitvallása a precíz, pontos, tiszta munkavégzésen alapul.

A beérkezett motort szétszerelés és mosás után, tiszta állapotban helyezik a gépekre, ahol a tulajdonos - a forgácsoló megmunkálástól kezdve a főtengely köszörülésen át akár a hengerfúrásig  - minden  munkaműveletet végignézhet - avatta be lapunkat a munkafolyamatba Kajári Zoltán, a Fortuna Bt. ügyvezető tulajdonosa.

A Fortuna Bt. a szervizmunkák mellett, import alkatrészraktárával is ügyfelei rendelkezésére áll. A partnerek kéréseinek megfelelve, naponta többször is kiszállítanak  -de ez még közel sem minden!

A társaság közeli tervei között szerepel, hogy turbóval és teljes adagoló javítással is szeretnének foglalkozni, hogy még komplettebb szolgáltatást tudjanak nyújtani megrendelőiknek.

További szolgáltatás-bővítésként egy új műhely építésére készülnek, ahol traktorok - és más mezőgazdasági gépek teljeskörű javítására rendezkednek be.

 

Miből áll a motorgenerál?

A motor minden egyes egységének alapos átvizsgálása után kiderül, hogy csakugyan a teljes felújítás indokolt, esetleg egy tisztítás is elegendő-e vagy már egy adott részegység komplett cseréje válik szükségessé. Bármelyik is történjék, a Fortuna Bt. munkatársai kiváló minőségű javított vagy cserélt alkatrészekkel végzik alapos, priciz munkájukat, jó ár-érték arányú szolgáltatást nyújtva.

További tevékenységek:

  • Motorblokk javítás

Hengerfúrás
Honolás
Hengerpersely tartó perem javítás
Hengerpersely magasság beállítás
Vezérműtengely csapágyazása
Vezérmű fészek vonalba fúrása
Fekvőcsésze visszaállítása alapméretre
Fűzés fél motorig
Főtengely köszörülés
Repedésvizsgálat
Keménységvizsgálat
Finiselés
Hajtókarok javítása:
Hajtókar derékszögelése
Csapszeg perselyezés-finomfúrás
Osztósíktól függetlenül

  • Hengerfej javítás

Nyomáspróba
Síklapolás
Szelepfészek csere
Vezérmű fészek vonalba fúrása
Hegesztés
Szelepfészek illesztés
Korongozás
Szelepvezető csere

  • Haszongépjármű és mezőgazdasági gép adagoló javítás

  • Haszongépjármű és mezőgazdaságigép Turbó javítás

A Fortuna Bt. visszaadja gépe lelkét!


További részletek:

www.fortunabt.hu>>>

Facebook oldal>>>