A Vicon a frontkaszákkal kombinációban dolgozó, hátsó függesztésű, „butterfly” rendszerű tárcsás, szársértős fűkasza kínálatát egy újabb modellel egészítette ki. Az új EXTRA 787 T modell frontkaszával kombinálva 8,75 méteres munkaszélességet biztosít, és a 700-as sorozat platformján alapszik.

Az új EXTRA 787 T modell frontkaszával kombinálva 8,75 méteres munkaszélességet biztosít – fotó: vicon.eu

A John Deere a 6M sorozatú traktorcsalád újabb generációját fejlesztette ki, amely felváltja a korábbi 6M, 6MC és 6RC szériákat, és négy új, négyhengeres modellt tartalmaz 90-120 lóerő teljesítménytartományban, 2,4 méteres tengelytávval. Az új generáció 4 új tagja kompaktabb 6M sorozat, mint elődei.

Balra az új, kompakt kialakítású, 4 hengeres modellek közül az egyik – fotó: deere.com

A Kverneland az e-drill és e-drill maxi forgóborona+vetőgépkombináció családját most egy e-drill maxi plus jelölésű, osztható tartályos kivitellel bővítette. A maxi plus a maxi változathoz képest is 100 literrel növelt, 2100 literes tartállyal rendelkezik, amely alkalmazható egyterű tartályként, de felosztható 60/40 vagy 70/30 arányban.

A kétféle vetőmag vagy a vetőmag és a műtrágya kijuttatási arányát külön-külön ELDOS adagolóegység szabályozza – fotó: Kverneland Group

A Krone új, változó kamrás hengeres bálázószériát mutat be az idei hannoveri Agritechnicán, viszont ott voltunk az előzetes sajtótájékoztatón, így máris láthatod, hogy milyen a VariPack! Kifejezetten alacsony nedvességtartalmú szálastakarmányok és szalma nagy teljesítményű, magas sűrűségű bálázására tervezték az új bálázógépcsaládot.

A bálaformázó kamra négy, 275 mm széles végtelenített hevederből áll, amelyek 130 m/perc sebességgel futnak – fotó: landmaschinen.krone.de

A John Deere 9RX sorozatú traktorokat úgy tervezték, hogy a modern mezőgazdaság legkeményebb kihívásainak is eleget tegyenek: a cél a termelékenység növelése, a költségek csökkentése és a kockázatok mérsékelése. A siker természetesen nem a véletlennek volt köszönhető.

Ilyen traktor nem jön mindennap szembe velünk az utakon vagy a földeken – fotó- deere.com

A Vantage precíziós gazdálkodási eszköz- és szolgáltatáscsomag elérhetővé teszi a helyspecifikus növénytermesztést kis- és nagygazdaságoknak, kezdő vagy jártasabb felhasználóknak egyaránt. Így végre bárki élhet az elképesztő előnyökkel, amit a modern technológia kínál.

A Vantage szolgáltatás célja, hogy a helyspecifikus gazdálkodás felsorolt három területén a partnerek segítséget kapjanak.

Legutóbbi kiállításon, Bábolnán, gyakorlatban láthatta a nagyközönség munka közben az ASW 261 GIGANT letolókocsit. A letolókocsi történetéről érdemes megemlíteni, hogy ez a technológia és termékcsalád már 21 éves múltra tekint vissza, amikor is 1998-ban Id. Josef Fliegl bemutatta a Fliegl brand legnagyobb innovációját: a letolórendszerű pótkocsit.

Legutóbbi kiállításon, Bábolnán, gyakorlatban láthatta a nagyközönség munka közben az ASW 261 GIGANT letolókocsit – fotó: Agroinform.hu

A precíziós beltéri növénytermesztés mindkét ágában, így a kizárólag mesterséges megvilágítást alkalmazó vertikális farmok, valamint a lámpákat kiegészítő világításként alkalmazó üvegházak terén is hatékony LED-technológián alapuló megoldásokkal jelent meg a piacon a Tungsram tavaly szeptemberben megalakult Agritech üzletága.

A Tungsram Agritech üzletága teljes, LED-lámpákból álló világítási portfóliót nyújt az üvegházaknak.

Az olasz Moro Aratri váltvaforgató eke kínálata rendkívül széles, magában foglalja a hat sorozatot, amin belül megtalálhatók az egy vasú, rigolírozó ekétől (MVP) a 9 vasú féligfüggesztett ekéig (DRAGON), tarlón járó (XFS, DRAGON, RAPTOR) vagy barázdás kivitelben különféle változatok.

A márka váltvaforgató eke kínálata rendkívül széles.

Forgalmazói szerződést kötött a kínai Vodar (Tianjin) Co. Ltd. céggel a Center Irrigation Kft. Ennek a sikeres együttműködésnek az eredménye 6 darab már Magyarországon üzemelő, önjáró Vodar öntözőgép, és 8 darab gyártás és szállítás alatt álló öntözőgép az elmúlt néhány hónap alatt.

2019 december 31-ig akciós áron vásárolhatod meg önjáró öntözőgépedet – fotó: Center Irrigation Kft.

John Deere gépek akcióban! Az akciók minden héten a hét végéig tartanak, így érdemes minél előbb megnézni a kedvezményes gépeket, nehogy lemaradjon az Önnek legmegfelelőbb traktorról.

John Deere 6120M traktor 24/24 PowrQuad 40 km/h, TLS, pótsúlyok, légrugós Grammer üléssel