A Vogel-Noot innovatív termékei és tökéletes részletmegoldásai a legkorszerűbb munkagépeket biztosítják a gazdálkodók számára. Jól megszokott minőséget és prémium kategóriás gépeket hoztak el idén is a Vogel-Noot Mezőgépgyár szakemberei a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapok rendezvénysorozatra.

A kiállításon bemutatott szántóföldi kultivátorokon kívül – a nyárra készülve – az aktuális munkálatokhoz kapcsolódó gépeket is testközelből láthatták az érdeklődők.

Gazsi Zsolt, a Vogel-Noot Mezőgépgyár Kft. értékesítési vezetője  elmondta, hogy a Terra Dig nevű lazítókon kívül a Vogel-Noot rövidtárcsák is nagyon jól szerepeltek az elmúlt időszakban az eladások tekintetében.

Újdonságot is láthattak az érdeklődők a Voogel-Noot standon: először mutatkozott be a Bábolnai Nemzetközi Gazdanapokon a rövidtárcsa simítóval kombinált kivitele.


A Vogel-Noot Mezőgépgyár Kft. egy teljes, vevőorientált programot kínál a szántástól a vetésig. A nagy mezőgazdasági kiállításokon, -így Bábolnán is – a partnerek visszajelzéseiből kiderült, hogy egyre több sikeres gazdálkodó bízik a Vogel-Noot gépeiben és értékeli ezen termékek kiváló ár-érték arányát.