Szerda

Többnyire napos idő várható kevés fátyol- és gomolyfelhővel. Délután északnyugat felől egy hidegfront hatására megnövekszik a felhőzet és északnyugaton helyenként, máshol inkább csak elvétve alakulhat ki zápor, zivatar. Este tovább növekszik a felhőzet és északon, valamint keletebbre is előfordulhat csapadék. A szél többnyire mérsékelt lesz, zivatarok környezetében azonban erős, viharos lökések is lehetnek.

A maximum-hőmérséklet 33 és 39 fok között alakul. A hőség miatt akár a napi melegrekord is megdőlhet.

Csütörtök

Sok napsütés mellett a nyugati és az északi tájakon válhat erőteljesebbé a gomolyfelhő-képződés, és elsősorban ezeken a vidékeken alakulhat ki helyenként zivatar. Akár erős, viharos széllökések is kísérhetik a zivatarokat átmenetileg. Máshol a szél mérséklet marad.

A minimum-hőmérséklet 17 és 25 fok között valószínű, a maximum-hőmérséklet 34 és 39 fok között valószínű, északnyugaton lesz hűvösebb.


Péntek

Napos idő várható gomolyfelhőkkel, amelyekből inkább csak az északi tájakon fordulhat elő egy-egy zivatar. Többfelé megélénkül a szél.

A minimum-hőmérséklet 18 és 25 fok között várható, a maximum-hőmérséklet 34 és 40 fok között alakul.

SZÉLTÉRKÉPCSAPADÉKTÉRKÉPHŐMÉRSÉKLETTÉRKÉP

Az Agroinform.hu Időjárás rovatában 24 órás, 7, 15 és 30 napos országos és település szintű előrejelzéseket, valamint az elmúlt 30 napban mért adatokat is megtalálod, a permetezésre vonatkozó információkkal együtt.

Indexkép: Leczkési Erik