"MERT REPCÉBEN IS JÓK VAGYUNK!" – hangzik a Lidea szlogenje.

A Lidea repcenemesítési programja több mint 40 éve indult el. Európai kísérleti hálózatában eltérő termesztési és technológiai körülmények között vizsgálja a hibridek teljesítményét, és csak azok kerülnek bevezetésre, amelyek teljesítménye és termésbiztonsága átlagon felüli.

A kínálatban megtalálhatók az intenzív körülmények között kiemelkedő termésre képes hibridek mellett az átlagos, vagy gyengébb adottságú területeken, átlagos technológia mellett jövedelmezően termeszthető repcék is.

A már ismert, bizonyított és keresett hibridek (ES Capello, ES Vito, ES Palermo, ES Amadeo, Memori CS) mellett ebben a szezonban két újdonságot is kínál a cég partnerei részére: az ES Desirio és az ES Juvento hibrideket.

A Lidea a fenntartható mezőgazdaság elkötelezett híve, és folyamatosan keresi azokat a megoldásokat, amelyekkel a természet fokozott védelme mellett növelheti a gazdálkodók jövedelmét.
A hazai piacon egyedülálló innovatív fejlesztésük, az ES Capello Protect, ami egy vetésre kész, háromkomponensű vetőmagkeverék.

Az idei szezonban partnereik részére vásárlási akciót és egyedi kelési-aszálybiztosítékot kínálnak, amelyek hozzájárulnak a sikeres gazdálkodáshoz.

Lidea repce hibrid akció

Forrás: Lidea Hungary Kft.

Az aktuális repce/kalászos katalógust a Lidea weboldalán megtalálja, online bele is tud lapozni, vagy akár le is tudja tölteni.

Lidea repce hibrid vetőmag katalógus

Forrás: Lidea Hungary Kft.

A Lidea teljes repce kínálatával, akcióival és egyéb növényeivel kapcsolatban keresse a cég területileg illetékes kollégáit, vagy bővebb információ megtalálható honlapjukon: www.lidea-seeds.hu