A február végén nem várt "villám" telet követően gyors kitavaszodás és gyorsan emelkedő hőmérséklet következik. A kimondottan enyhe tél segítette a kórokozók áttelelését (február közepén már voltak információk a sárgarozsda megjelenéséről), ezért a jelenlegi klimatikus viszonyokat ismerve fokozott figyelmet kell fordítani a kalászos gabonák megelőző és egyben hatékony gombaölő szeres védelmére.

A triazol piac idei kiszámíthatatlanságát és a partnereink igényeinek előzetes felmérését követően az FMC-Agro Hungary Kft. azt a döntést hozta, hogy a meghirdetett Granstar® Super Pack és Granstar® SuperStar Pack csomagok a Rubric® gombaölő szert tartalmazó változat mellett a Riza® 250 EW-vel is elérhetőek lesznek termelő partnereink részére.

FMC

A Riza® 250 EW előnye, hogy a kalászosokon kívül felhasználható őszi káposztarepcében, almatermésűekben, csonthéjasokban és szőlőben. Ennek értelmében a kereskedelmi hálózatban az FMC kalászos gabona csomagjai a következő összetételben érhetők el:

Granstar® Super Pack:
5 db Granstar® Super
4x5 L Rubric® vagy 4x5 L Riza® 250 EW
5x1 L Trend® 90

Megrendelés esetén kérjük Granstar® Super Rubric® Pack vagy Granstar® Super Riza® Pack néven keresse kereskedőjénél!

Granstar® SuperStar Pack:
3 db Granstar® SuperStar
2x5 L Rubric® vagy 2x5 L Riza® 250 EW
3x1 L Trend® 90

Megrendelés esetén kérjük Granstar® SuperStar Rubric® Pack vagy Granstar® SuperStar Riza® Pack néven keresse kereskedőjénél!

FMC-Agro Hungary Kft.
www.fmcagro.hu