gabona

Egy bizonyos szintű gabona minőségvizsgálat a felvásárlás, betárolás és a feldolgozás esetén is szükséges. Az Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft. küldetésének tekinti, hogy lehetőséget nyújtson a kisebb gazdálkodóktól egészen a komolyabb gabonalaborokig, valamint a gabonakereskedelemmel foglalkozó vállalkozásoknak is, hogy a gabona minőségvizsgálatot elérhető árú, professzionális laboreszközökkel saját maguk el tudják végezni.

Számottevő kedvezménnyel vásárolhat a listaárakhoz képest, még most a szezon előtt!

Termék Régi ár (nettó) Kedvezmény
Akciós ár (nettó)

Pfeuffer Granolyser
összes kalibrációval

6.850.000,- Ft 300.000,- Ft 6.550.000,- Ft
Pfeuffer Granolyser HL
összes kalibrációval
hektolitersúly-mérő modullal
8.100.000,- Ft 500.000,- Ft 7.600.000,- Ft
Infracont SGrain
egy kalibrációval
3.790.000,- Ft 300.000,- Ft 3.490.000,- Ft
Infracont SGrain
összes kalibrációval
4.990.000,- Ft 400.000,- Ft 4.590.000,- Ft
Infracont XGrain
összes kalibrációval
hektolitersúly-mérő modullal
5.690.000,- Ft 500.000,- Ft 5.190.000,- Ft

*Az árak nettó árak, az áfá-t nem tartalmazzák! Az árak az akció visszavonásáig és a készlet erejéig érvényesek!

Folyamatos kontroll a minőségen

A kiváló minőségű gabona kereskedelme felgyorsulhat, ha nem kell sokáig betárolva várnunk a kedvezőbb felvásárlási árakat. Ehhez azonban tudnunk kell a gabonánk minőségi mutatóit, és ezeket időről-időre ellenőrizni kell, de a gabonánk beltartalom mérése legfőképp a betárolásnál, s majd a kitárolásnál is szükséges.

Infrastruktúránkat ezért bővíteni, modernizálni kell. Lépést kell tartsunk a modern, rohanó világ piaci követelményeivel, mert ahogy mondják: „Aki nem halad, az lemarad!”

gabona

A gabona minőségvizsgálathoz szükséges beltartalmi elemzőkre (Pfeuffer Granolyser, Infracont SGrain, XGrain) már most – a betakarítási szezon előtt is – emelkedett kereslettel szembesültünk az elmúlt Covid-os évhez viszonyítva, úgyhogy kijelenthető, a termelők és a kereskedők felvették az ütemet! Ma már csak kevés telephelyen nem találni valamilyen gyártmányú és korú beltartalmi elemzőt. Fontos azonban, hogy ezek a műszerek, a mérési elvük és gyorsaságuk is modernizálva legyen a kor követelményeinek megfelelően.

Pfeuffer Granolyser gabona minőségmérő

Beltartalmi értékek meghatározása

Olajtartalmat, fehérjét és nedvességet szeretne mérni a bonifikáció miatt? Olyan gyorsmérő készüléket keres, ami egész szemből minden paramétert egyszerre mér? A www.agrogazda.hu oldal kínálatából könnyedén választhat!

A beltartalmi elemző készülékekkel megvizsgálhatjuk a fehérje-, nedvesség- és olajtartalmat, keménységet és szedimentációs értéket is. A hordozható készülékek annak érdekében lettek kifejlesztve, hogy betakarításkor a minőséget és piacképességet meghatározó értékeket azonnal mérni tudjuk, akár kombájntételenként is. A laborokba teljesen automata készülékeket is kínálunk, amelyek perceken belül megmutatják a kívánt paramétereket. Válassza műszereink közül az Önnek legmegfelelőbbet a hozzá tartozó kalibrációkkal (nedvesség, fehérje, olaj, keményítő, sikér, nyers rost, szedimentációs érték stb.), és terelje vállalkozását egy jövedelmezőbb útra ezzel!

Minőségvizsgálat és értéknövelés!

A gabona minőségvizsgáló műszereket használó gazdálkodók és felvásárlók is tudják: a kiváló minőségű gabona a biztos jövő záloga! A beltartalmi elemző műszerek egyértelmű célja a gabonatermesztés szakmai tökéletesítése és a minőségének megőrzése, állandó javítása és fejlesztése. A jó minőségű gabona valódi érték, amelynek többlet jövedelme maradjon is az Ön zsebében!

Hiába a tápanyagok precíziós visszapótlása a talajba, hiába a minél pontosabb sorművelés, precíziós gazdálkodás, ha a gabona értékesítésénél a beltartalom elemzők pontos mérése nélkül az addig megspórolt forintok pillanatok alatt kicsúszhatnak a markából! Érjen el már idén nagyobb jövedelmet beltartalmi elemző műszereinkkel, keressen minket kérdéseivel bátran, míg az akció tart!

Bővebben a beltartalmi elemzőkről, Pfeuffer Granolyser, Infracont SGrain, XGrain itt olvashat!

Halmai Géza
Termékszakértő
halmai.geza@agrogazda.hu
+ 36 70/322-6145

Agrogazda.hu Mérőműszerek Kft.
Székesfehérvár, Zsombolyai u.
36.+36 70/618-6225, +36 22/322-650
info@agrogazda.hu, www.agrogazda.hu

agrogazda.hu