Az őszi káposztarepce népszerűsége töretlen Magyarországon köszönhetően annak, hogy évről-évre biztos jövedelmet garantál a termelőknek. Az EURALIS cirokban és szójában piacvezető Magyarországon és köszönhetően a kiemelkedő képességű hibridjeinknek dinamikusan növeli részesedését a repce szegmensben is.

euralis

Mi a sikerük titka?

Egyszerű a válasz: olyan hibrideket ajánlanak a termelők részére, amelyek a hazai termesztési viszonyok között is átlag feletti jövedelmezőséggel termeszthetők.

Az EURALIS innovatív cégként egy saját minősítési rendszert dolgozott ki és vezetett be P3 néven. A P3 logóval csak a legígéretesebb, kiemelkedő képességekkel rendelkező hibridjeiket jelölik és ajánlják a termelők számára.

A Magyarországon regisztrált ES IMPERIO közép-korai, kiemelkedő termőképességű hibrid, ami elsőként kapta meg a P3-s minősítést. Intenzív körülmények között rekordtermésre képes. Nagyon jó elágazó képessége miatt az alacsonyabb tőszámú, széles sortávú technológiában is termeszthető. Átlag feletti betegségekkel szembeni ellenállóképesség és kiemelkedően jó Phoma ellenállóság (RLM3, RLM7 génnel rendelkezik) jellemzi. Alkalmazkodóképessége kiemelkedő, ezért a kevésbé intenzív termőhelyeken is átlag feletti termésre képes.

fajtakísérlet

A korai éréscsoportba tartozó ES CESARIO alacsony hibrid, kiváló kezdeti fejlődési eréllyel. Éréscsoportjában kiemelkedő alkalmazkodó- és termőképesség jellemzi. További erőssége a kiváló Phoma ellenállóság (RLM1, RLM7, RLM9 génnel rendelkezik). Pergésre és megdőlésre egyáltalán nem hajlamos.

Az idei szezonban új hibridekkel bővül az EURALIS kínálata:
- ES ELDORADO közép-korai hibrid,
- ES DIABLO közép-korai hibrid,
- ES VITO közép-kései hibrid,
- ES MOMENTO közép-kései hibrid.

Eredményes gazdálkodást kívánva az EURALIS szakemberei arra biztatják Önöket, hogy használják az EURALIS repce kiemelkedő genetikáját, hisz ÉRTÉKET ÉS BIZALMAT TEREMTÜNK!

Balogh László 
termékmenedzser
Euralis Kft.

Az EURALIS repce katalógusa IDE KATTINTVA közvetlenül is letölthető!

repce katalógus