A K+S KALI GmbH szakmai fórumán a kálium és magnézium kevéssé ismert hatásairól hallhattak érdekes előadásokat a résztvevők. Hogyan alapozzuk meg a sikeres betakarítást, a nagy tömegű termést? - A télállóság- és a hosszan tárolhatóság is rendkívül fontos tulajdonságok a zöldség - és gyümölcstermesztők számára.

"Jellemző hiba a gazdálkodóknál, amikor egy hiányzó tápanyagot – egy másik tápanyag túladagolásával szeretnék helyettesíteni, pótolni…" Ezekre és még hasonló problémákra ad valós válaszokat Dr. Terbe Istvánnal, a Budapesti Corvinus Egyetem Kertészeti Karának professzor emerituszával készített interjúnk.

Az Altoterra Kft. ügyvezetője is értékes gondolatokat osztott meg a jelenlévőkkel. Patyi Roland a szakmai fórumokon kívül is rendszeresen konzultál a K+S KALI GmbH szakembereivel, hogy a gazdálkodók érdekeit és a fenntartható gazdálkodás követelményeit a társaság munkájával maximálisan kiszolgálhassák.

A klasszikus, inputanyag kereskedelemmel és terményfelvásárlással foglalkozó Altoterra hitvallása, hogy a termelőknek nyújtott tanácsadással, költség-optimalizálással és komoly tudásanyag-hozzáadásával a termelői és termeltetői oldal is gazdaságosan működtethető.