A szántóföldi növénytermesztés abban a formájában, ahogyan most ismerjük, biztosan jelentős változásokon fog átesni, ennek előszelét már 2021-ben is mindannyian érezhettük. A kevesebb növényvédőszer- és műtrágya-felhasználás és a talajaink termőképességének fenntartása komoly kihívás elé állítja a hazai gazdákat is. Ennek leküzdése érdekében valamennyi szántóföldi kultúrában nagy teljesítményű, a tápanyagot hatékonyan felhasználó, egészséges hibridekre és fajtákra, összességében eredményesebb vetésforgókra mutatkozik igény.

Saaten-Union kukoricahibridek, napraforgóhibridek

Szója, tavaszi árpa, zab, száraz borsó, kukorica, napraforgó – fotó: SAATEN-UNION

A SAATEN-UNION Hungária Kft-nél büszkék vagyunk kukoricáinkra, amelyek egyesítik magukban a kiemelkedő termésmennyiséget, a dinamikus vízleadást és a kiváló termésbiztonságot. Lépést tartunk a napraforgópiacon megjelenő elvárásokkal is, ezeknek megfelelve portfóliónk az igények széles körét lefedi.

Az alacsonyabb költségszinten elérhető nagyobb termés és termésbiztonság üzemi szinten szélesebb faj- és fajtaválasztékot kíván. Tisztában vagyunk ennek jelentőségével, ezért az igazán nagy vetésterületű kultúrák mellett odafigyelünk a kisebb, speciális jelentőségű fajok fejlesztésére is. A szója, a tavaszi árpa, a zab, a száraz borsó vagy éppen a köztes növények nemesítésére fordított erőforrások is hozzájárulnak a változatos és egészséges, a környezetünkkel összhangban végzett növénytermesztés kialakításához.

Saaten Union tavaszi fajtakatalógus

A tavaszi fajtakatalógus letölthető a képre kattintva.

A SAATEN-UNION kínálatát áttekintve ön is biztosan megtalálja azokat a fajtákat és hibrideket, amelyekkel a termesztési adottságait leginkább ki tudja használni.

Blum Zoltán
ügyvezető
SAATEN-UNION Hungária Kft.
www.saaten-union.hu

Saaten Union logó