Növényvédelmi technológiai bemutatót tartott a Sumi Agro Hungary Kft. a Mezőhegyesi Ménesbirtok területén. A rendezvény tavaly is nagy érdeklődésnek örvendett a gazdálkodók körében, ám idén még több termelő vett részt a szakmai programokon.

Repce Mustra 2015.

A szántóföldi bemutató első állomása egy gyönyörű repce tábla volt. A repce növényvédelmi- és gyomirtási mintaparcella magáért beszélt, - mondhatni, tökéletesre sikerült.

A szakmai séta a repce fajtasoron folytatódott. A gyönyörű felvételek élethűen tükrözik a kiváló növényvédő szerek, a szakértelem és a pontos kijuttatás eredményeit, így a helyszínen készített videót érdemes megnézni azoknak a gazdálkodóknak is, akik nem tudtak személyesen részt venni a rendezvényen.

A repce után következő állomás egy szója táblára vezetett. Az alkalmazott szója gyomirtási technológiák között a gazdák jól láthatták a különbségeket és a Sumi Agro szakembereivel együtt vonták le a következtetéseket, tapasztalatokat.

További kérdéseivel, észrevételeivel forduljon bizalommal a Sumi Agro Hungary Kft. növényvédelmi szakembereihez IDE KATTINTVA.