Czigány Tibor

„A Syngenta egy viszonylag fiatal cég, azonban vállalatunk termékei mögött több mint két és fél évszázados tapasztalat áll. Legfőbb küldetésünk, hogy olyan biztonságos és hatékony növényvédelmi technológiákat dolgozzunk ki, amelyek hosszú távon is eredményesen alkalmazhatóak a modern mezőgazdaságban. Ennek érdekében a vállalatunk évente több mint 960 millió dollárt fektet kutatás-fejlesztésbe.

Több olyan programunk fut világszerte, amelyek keretében különböző fenntartható megoldásokat vizsgálunk. Magyarországon jelenleg két ilyen kísérlet folyik: a MARGINS talaj- és vízvédelmi program, valamint a Beporzó projekt.

Számos fórum keretében teremtünk személyes kapcsolatot a gazdákkal, hiszen tisztában vagyunk vele, hogy a maximális terméshozam a két fél szaktudásának egyesítésével érhető el a legeredményesebben. Rendszeres tapasztalatcserére adnak lehetőséget éves szezonnyitó és SzerShow rendezvényeink, valamint egy-egy növénykultúrához kapcsolódó kísérleti bemutatóink. Emellett ingyenesen állnak partnereink rendelkezésére honlapunkon elérhető időjárás- és növényvédelmi előrejelzés szolgáltatásaink.