10 állásos, összesen 1000 m2-es szerelőcsarnokot avatott fel az Agro-Tipp Kft. Tolnán, meglévő telephelye mellett. Ezzel elkészült a megye megye legnagyobb mezőgazdasági szervize. A létesítmény ünnepélyes átadásán az Agroinform is jelen volt, ahol Rikker Zsolt ügyvezetővel beszélgettünk.

A beruházásra a növekvő szervizigény és a folyamatosan bővülő ügyfélkör miatt volt szükség. A vadonatúj szervizépület nagyságát tükrözi, hogy 10 kombájn vagy 10 nagytraktor egyidejű karbantartására, szervizelésére is alkalmas. Tartozik hozzá iroda is, körülötte pedig egy több mint 6000 m2-es újonnan térkövezett terület biztosítja a szabadtéren tárolt gépek tárolását, mert a korábbi területüket kinőtték. A beruházás és a megvalósítás egy év alatt zajlott le, 2023-ban.

2010-ben egy két hektáros területen hozták létre előző telephelyüket, ehhez 1000 négyzetméteres raktár, 2-szer 200 m2-es iroda és egy 300 m2-es szerviz tartozott. Ezt nőtték most ki.

Körbejártuk az épületet és megnéztük a gépeket – Mazottikat, Toselliket, McCormick-okat, és Quatrackot is láttunk – a cég jól fel van készülve az idei évre a gépekkel, az ügyvezető szerint talán túlságosan is.

A műhely 10 állásos, darurendszer, füstgázelszívó rendszer, hőszivattyús fűtés is van benne. A hűtés-fűtés környezetkímélő, fenntartható és költséghatékony módon van megoldva. A zsilippel elzárt területen még van egy 90 négyzetméteres műhely is, daruval – itt, ha kiszednek egy fődarabot a gépből, akkor komolyabb szerelési munkákat tudnak elvégezni rajta sterilebb körülmények között. Minden beálláshoz van füstgázelszívó, ami biztonságos munkakörnyezetet teremt.

A szervizműhelybe és az irodákba folyamatosan költöznek át és szerelik fel azokat a szükséges eszközökkel.

További információkat az Agro-Tipp Kft. tevékenységeiről és gépkínálatáról az alábbi elérhetőségeken szerezhetsz:

Agro-Tipp Kft.

agro tipp