Adj fel apróhirdetést az Agroinform.hu Piactéren július 31-ig! Tedd fel az oldalra eladó gépedet, alkatrészedet, terményedet vagy haszonállatodat, bármit, amire lehet kereslet az ország egyik legnagyobb agrárpiacterén. Csak ennyit kell tenned, hogy részt vehess legújabb nyereményjátékunkban. A hirdetők között ezúttal egy Citiwell 100% elektromos robogót sorsolunk ki!

JÁTSZANI SZERETNÉK, HIRDETEK!

robogó

Adj fel apróhirdetést július 31-ig!

A Citiwell elektromos robogók bírják a strapát!

Bosch 3000 W (Cruise, Fantasy) és 2000 W (S1) kefe nélküli agymotorjuk kiváló gyorsulást (legyorsulják a benzines robogókat) és kapaszkodó képességet biztosít. A két állásos kapcsolóval választhatsz ideális sebességtartományt, a biztonságról és rövid fékutakról az első és hátsó tárcsafék gondoskodik. A robogók tolatási funkcióval is rendelkeznek a könnyű manőverezés érdekében.

A robogók üzemeltetési költsége minimális. A töltésükhöz elég egy hagyományos fali konnektor.

A Citiwell robogók 14 éves kortól megszerezhető segédmotoros kerékpár, illetve B kategóriás jogosítvánnyal vezethetők. A műszerfal könnyen áttekinthető és számos visszajelzést ad (sebesség, akkumulátor töltöttségi szintje, világítás, irányjelző, megtehető kilométerek száma, egyéb státusz visszajelzések). Az elektromos robogó USB töltő porttal is fel van szerelve. Egyes típusok beépített riasztóval is rendelkeznek (Cruise, Fantasy).

nyereményjáték

A Citiwell robogók könnyen és gazdaságosan üzemeltethetők

Ingyenes letölthető applikáción keresztül többek között kulcs nélküli indítás és a riasztó funkciók is programozhatók (Cruise és Fantasy típusnál). A riasztó eltolás elleni védelemmel is kiegészül; ha illetéktelen próbálja elvinni a robogót, akkor a villanymotor ellenkező irányban kezd el hajtani, megakadályozva ezzel az eltolást (Cruise és Fantasy típusnál). Az e-robogó EU megfelelőségi igazolással (COC) rendelkezik.

robogó

Hirdess az Agroinformon!

A Fantasy adatai:

Akkumulátorfajta gondozásmentes – zselés akku
Akkumulátor-kapacitás 72V 20 Ah
Motorteljesítmény 3000 W (Bosch)
Végsebesség (km/h) 45-60
Hatótáv (km) 50-60
Mászóképesség (+75 kg) 12%
Tömeg (kg) 122
Fék tárcsa/tárcsa
Csillapítás olaj/rugó
Abroncs méret (első, hátsó) 110/70 -12
Terhelhetőség (Kg) 200
USB igen
Mobil applikáció igen
Riasztó és eltolás elleni védelem igen
Színválaszték fehér, zöld-fekete, narancssárga-fekete

Miért éri meg az Agroinform Piactéren hirdetni?

Az Agroinform.hu Magyarország leglátogatottabb mezőgazdasági portálja.* Így hirdetésedet a lehető legtöbb gazdálkodó láthatja.

Főkategóriánként 10 db hirdetést adhatsz fel ingyen magánszemélyként!

• Vállalkozások 3 db ingyenes hirdetést adhatnak fel.

Hitelesített piactér: csak ellenőrzött telefonszámok.

Szakértői moderálás: a hirdetéseket egyenként ellenőrizük.

Mezőgazdaságra szabott kategóriarendszer.

Extra kiemelési lehetőségek, hogy még többen és gyorsabban rátaláljanak ajánlatodra.

A nyereményjáték szabályzatát megtalálod ide kattintva.

JÁTSZANI SZERETNÉK, HIRDETEK!

*Források: Agrostratéga Információszerzés és döntéstámogatás az agráriumban piackutatás (2019-es felmérés), Digitális Közönségmérési Tanács hivatalos, magyar online közönségmérése – 2020. Január 17-i adat; Kleffmann Internethasználati kutatás, 2019.; MarketInsight Multichannel kutatás 2019.

Citiwell

Royal Kert