Traktort, más mezőgazdasági gépet esetleg rakodógépet, bálázót vásárolna? Előzetes állapotfelmérés alapján igényéhez mérten megtaláljuk az Ön számára ideális gépet. Nincsenek rejtett információk, üzemóra-visszatekerések. Felveszi velünk a kapcsolatot, elmondja igényét, ezután keresünk az Ön számára megfelelő gépet.

traktor

Ingyenes szakmai segítségnyújtás és állapotfelmérés a Bihar-express Kft-nél!

25 évnyi tapasztalat van mögöttünk, és több mint 2000 vásárlónak segítettünk a gépvásárlásban. Referenciát tudunk nyújtani az egész ország területéről.

gép

mezőgazdasági gépHatalmas gépválaszték országosan

Nyár végi akció!

Amennyiben 2020.09.30-ig homlokrakodós traktort, teleszkópos rakodót, derékcsuklós rakodót vagy bármilyen önjáró rakodó gépet vásárol cégünktől, úgy ügyfeleinket megajándékozzuk egy 200.000 Ft + ÁFA értékben Fliegl Agro-Center rakodó adapterekre levásárolható kuponnal.

Itt válogathat: KATTINTSON!

rakodógép akció

Csapjon le az akcióra!

Te is így választasz traktort?

1. Az ár

Első és legfontosabb nyilván, hogy kinek milyen anyagi lehetőségei vannak. Figyelembe kell venni, hogy készpénzre szeretne vásárolni vagy lízingeltetni szeretne. Ha ez megvan, akkor meg kell határozni egy maximum összeget, amit az ügyletre szán, és egy reális célt kell kitűzni, az alapján, hogy milyen gépek férnek bele az elképzelésekbe és az anyagi keretbe.

traktor

Készpénz vagy lízing?

2. Mire használjuk és mekkora területen?

Nyilván a gondolat azért merül fel az emberben, hogy vennem kellene egy erőgépet, mert arra szükség lenne. Sok időt tölt a földeken, nincs megfelelő alkalmazott, vegyünk nagyobb erőgépet, hogy azzal csökkentsük a fizikai terhet, kényelmesebb traktorra van szükségem és sorolhatnám.

Amikor felmerül az emberben, hogy bővítsük gépparkunkat, meg kell határozni, hogy kb. mennyi üzemórát, mennyi hektáron fog dolgozni, mennyi a bérmunka-lehetőség. Ha csak keveset fog dolgozni, de nélkülözhetetlen az eszköz, akkor próbáljunk kevesebb összeget rákölteni, azonban ha úgy ítéljük meg, hogy ez a gép fogja a munka dandárját elvégezni, vagy ezzel hozamnövekedést tudunk elérni, akkor ne féljünk a zsebünkben mélyebbre nyúlni.

traktor

Gondoljuk végig, mit várunk el az erőgépünktől

3. A gépkezelő

Egy gépbeszerzés nagyon fontos pontjának tartjuk azt, hogy ki fogja az adott erőgépet kezelni, karbantartani. Amennyiben úgy ítéljük meg, hogy jó kezekbe fog kerülni az új szerzemény, akkor bátrabban lehet gondolkodni az extrákon, tervezni az elektronika által nyújtott előnyökkel, mert így költséghatékonyabban fogjuk tudni üzemeltetni az eszközt. Azonban, ha nem a legnagyobb a bizodalmunk az „új” eszköz használójában, próbáljuk meg a lehetőségekhez képest a legegyszerűbbet beszerezni, ezzel is kiszűrve a későbbi lehetséges felhasználói hibákból adódó meghibásodásokat.

Vegyük számításba a gépkezelőt

4. Kényelem, extrák

Akik szezonban szinte egész nap az erőgépekben ülnek, azoknak mi lehetne fontosabb annál, mint hogy a nap végén ne úgy szálljanak ki a gépből mint a mosott rongy? A gyártók minden esetben gondolnak arra, hogy a termékeiket minél komfortosabbá tegyék. Erőgép vásárlásakor figyeljünk legalább minimálisan a következőkre: ha rakodós gépet veszünk, legyen terhelés alatti irányváltó, ha szállítani szeretnénk, akkor legyen rugózott első híd, egyéb más munkaműveleteknél elengedhetetlen egy jó légpárnás ülés, és minden munkafolyamatnál jól jön egy rugózott fülke.

traktorfülke

Ma már rengeteg kényelmi funkciót kapunk meg alapfelszereltségként

Amennyiben fogékonyak vagyunk az újra, úgy ne féljünk a MultiControlleres kartámaszoktól, az esetek túlnyomó többségében kezelhető róla a váltó, rakodó Joystick, kézigáz, kihelyezett hidraulika körök, TLT, emelőkarok, stb. A világ ebbe az irányba halad, lassan ezek elkerülhetetlenek lesznek, vegyük a fáradtságot és tanuljuk meg kezelni, segítségünkre lesz.

Ne féljünk a széles gumizástól, szinte minden munkafolyamátnál csak az előnyünkre lehet. Jó, jó, sokan mondhatják közben, hogy nem fér be kukoricasorba, de a talajtaposás kisebb, az erőt jobban leadja talajra, közúton, rakodózásnál, zöldsorban történő munkáknál, mindenhol, az üzemanyag-fogyasztás különbözet éves szinten mérhető lesz a szélesebb abroncsozás javára.

Szélesebb abroncsozással a talaj kímélése mellett az üzemanyag-fogyasztást is csökkentjük

5. Szerviz

Mint azt tudjuk, hogy amit használunk az előbb vagy utóbb el fog romlani. Nem kell itt feltétlenül nagy dolgokra gondolni, de apróbb hibák mindig voltak, vannak és lesznek is. A nem megfelelő használat és a karbantartás hiánya, néha gyártásból fakadó hibák nagyobb javításokat is igényelnek. Ilyenkor jön a kérdés, hogy ki fogja azt a gépet szervizelni.

szervíz

Olyan gépet válasszunk, amihez megbízható szervizszolgáltatás érhető el

Próbáljuk úgy megválasztani a márkát, hogy tudjuk ki fogja azt nekünk szerelni, ki fog nekünk telefonos segítséget nyújtani. Legtöbben azt veszik alapul, hogy ki van legközelebb hozzájuk, hogy kiszállási díjra szánt költségeiket csökkenteni tudják. Alapvetően ez egy jó gondolat, de mi úgy gondoljuk, hogy ennél van egy sokkal fontosabb szempont: legyen segítőkész az az ember, aki a gépemet szerelni fogja, még ha az jóval messzebbről is fog kiszállni. Hiába van valaki közel, ha a telefont sem veszi fel, azzal nem fog a gépem meggyógyulni.

Ne vásároljunk olyan gépet vagy eszközt, aminek az alkatrész ellátása nem megoldott, ködös. Mindig válasszunk ismert márkát, fenntartásokkal kell fogadni az „ismeretlen”, keletről importált márkák alkatrész ellátottságát.

traktor alkatrész

Az sem mindegy, milyen az alkatrészellátás

6. Megbízható háttér

Ezt valószínűleg nem kell mondani, de mégis beleesünk abba a hibába, hogy a kedvező ár ellenében egy nem ismert partnertől vásárol az illető, és könnyen magára hagyják a vásárlás után – talán még a partner is felszívódik.  Kérjenek referenciát, informálják le a céget.

Tájékozódjunk a háttérszolgáltatásról, kérjünk referenciát a cégtől
traktor

A Bihar-Express-nél mindenben segítséget kapsz

 

Tudunk neked segíteni végig a traktorválasztási folyamat alatt, érdeklődj most!

A partnerek visszajelzése alapján, ezekre számíthatsz tőlünk:

„Korrektek vagytok.”

„Mindenben segítetek.”

„Nem csak az van, hogy odaadom a pénzt és mehetek a p***ba”.

Keress fel most minket az alábbi elérhetőségeken: Bihar Expresswww.bihar-express.hu

www.rakodoeszkozok.hu

06-30-683-2233
gepkereskedes@bihar-express.hu

Bihar-Express Kft.
4100 Berettyóújfalu
Kossuth L. u. 76-1