Az RWA, Magyarország egyik vezető inputanyag forgalmazó cége, a kialakult gazdasági helyzetre tekintettel nem csak a dolgozók és családtagjaik biztonságára van tekintettel, hanem ügyfeleire is, ezért az alábbi vezetői döntéseket hozta:

Az RWA 2020.03.19.-től 2020.04.19.-ig minden ez idő alatt köttetett műtrágya, növényvédő szer, vetőmag megrendelést havi 0,2% finanszírozási kamattal biztosítja, ezenkívül pedig az RWA kizárólagos forgalmazásában lévő MAS Seeds valamint G-Seed kukorica, napraforgó és szója vetőmagokra kamatmentes finanszírozást biztosít.

A piacon biztosan az egyik legkedvezőbb konstrukciót az RWA minden minősített partnere számára nyújtja, függetlenül a vásárlás mértékétől. Biztosítja termelőiket továbbá a termékek lehetőség szerinti időbeli kijuttatásáról. Kollégáik továbbra is állnak rendelkezésükre!

Ügyfeleik és kollégáik egészségének megőrzése érdekében a személyes kontaktusokat igyekezenek minimálisra szorítani, de erősítenek a telefonos és e-mail-es kapcsolattartás terén.