A képzés felsőfokú, munka mellett elvégezhető, diplomával elismert oktatást kínál a gyümölcs- és zöldségfeldolgozás iránt érdeklődők, valamint ezen a területen dolgozók részére. A tananyag egyedülálló komplexitással foglalja össze az ágazatban szükséges ismereteket, a fajtaismeretektől, a feldolgozás-technológiákon át a kereskedelemmel bezárólag.

Mindezek révén hallgatóink olyan versenyképes tudást szerezhetnek, amellyel képesek lesznek egy kis- vagy közép üzem szakmai és vezetői feladatainak ellátására, vagy akár saját kisüzem irányítására is. A 2021. februárban induló képzésre 2021. január 15-ig van lehetőség jelentkezni.

További részleteket a gyumolcszoldseg.hu oldalon olvashat. Kérdés esetén további információ kérhető a konzerv@etk.szie.hu e-mail címen keresztül.

Indexkép: MTI