A Viterra Hungary Kft. 1996 óta van jelen a magyar piacon. Fő tevékenysége a szemestermények, takarmányok és növényi olajok kereskedelme.

A Viterra Növényolajgyártó Kft. üzemelteti Közép-Európa egyik legnagyobb növényolajgyárát. A gyár csúcsminőségű növényolajgyártási technológiát alkalmaz. A legfontosabb feldolgozott termény a napraforgó, de az üzem alkalmas repcemag, szójabab és kukoricacsíra feldolgozására is.

Viterra növényolajgyár

Viterra Növényolajgyár (Foktő) — fotó: Viterra

A Viterra Logisztikai Kft. elsősorban gabonaraktározási és -kezelési szolgáltatást nyújt a magyar gabonapiaci szereplőknek. Telephelyei az ország három pontján találhatók.

A Viterra név, amely a földből származó életerőre utal, egy világszerte elismert márka, mely szorosan kapcsolódik a mezőgazdasághoz. A közös cél fémjeleként közös név alatt egyesíti globális hálózatunk egészét, tovább erősíti identitásunkat és szilárd alapot nyújt jövőbeni növekedésünkhöz.

Feldolgozó- és tárolólétesítményeink névváltásával magyarországi cégeink márkaváltása lezárult, és a folyamata globális szinten is a végéhez közeledik. A még hátralévő cégek névváltása júniusban várható.

A Viterra

A Viterránál hiszünk a kapcsolat erejében. A világ élvonalába tartozó, teljeskörűen integrált mezőgazdasági hálózatunk a termelőket és fogyasztókat egymással összekötve látja el a világot fenntartható, nyomon követhető és minőségellenőrzött mezőgazdasági termékekkel. Több mint 17 500 tehetséges dolgozót foglalkoztatunk 37 országban. Tároló-, feldolgozó- és szállítóeszközeink és -infrastruktúránk stratégiai hálózata révén innovatív megoldásokkal mutatunk új utakat vevőink számára, és építünk tartós partnerségeket. Együtt erősebbek vagyunk és többre vagyunk képesek.

További információ: www.viterra.hu

viterra