5 újdonság. 5 gyártó legújabb fejlesztése. 5 jövőbe mutató konstrukció. A műsorban azt a bűvös 5-öst ajánlja az AXIÁL a figyelmükbe, amelyek használatával új távlatokat nyithatnak vállalkozásuk számára. 2015-ben ezek a következők:

mAXI-NET – márkafüggetlen RTK korrekciós szolgáltatás

Egy országos, fix RTK bázisállomás-rendszer kezdi meg működését mAXI-NET néven, amely gépfüggetlen hálózat az automatikus kormányzási rendszerek eszközei számára is használható a 2-3 cm pontos munkavégzéshez.

Fendt 313 Vario S4 Profi

A Fendt a 300 Vario SCR utódjaként fejlesztette ki ezt az univerzális traktort, amely számos innovatív megoldást vett át a nagytraktorokból. Az erőgép mindazt egyesíti, amiről a mindennapi használat során a gépkezelő álmodik.

Landini 6-130C LS

A Landini új 6C sorozata a népszerű Powermondial traktorcsalád utódja. A gyártó több ponton is hozzányúlt az elődhöz azért, hogy az univerzális felhasználás irányába mutasson a talajművelésen, az állattartó telepi és rakodási munkákon át a szállítási feladatokig.

Manitou MLT 741

Főleg állattartó telepen történő rakodásnál jól jöhet némi plusz kapacitás, ami a rakodógép teherbírását illeti. Ebből a megfontolásból a Manitou újra gyártásba vette a 7 méteres, 4.100 kg kapacitású MLT 741 gépet, amelyhez már nagyobb kapacitású munkaeszközöket is lehet csatlakoztatni.

CLAAS DISCO kaszák új MAX CUT kaszasínnel

A DISCO CONTOUR tárcsás hátsó függesztésű kaszák a kisebb talajegyenetlenséggel rendelkező telepített gyepekre ajánlottak. A terménybetakarítás minőségét számos új és már jól bevált CLAAS fejlesztés biztosítja. Ilyen az ACTIVE-FLOAT tehermentesítő és a SAFETY-LINK biztonsági modul, de 2015-ben már az újonnan kiadott MAX CUT kaszasín is garantál.

Oldódjon fel az AXIÁL GÉPKAVALKÁD-ban és nézze az AXIÁL-lal az 5-let Show műsort!

Várják Önt is 2015. január 28. és 31. között a HUNGEXPO D pavilonjában!