Minden MF traktor (69-től egészen 370 LE-ig), kombájn (5,6,8 ládás, rotoros és hibrid) és nagy szögletes bálázó részt vesz az akcióban, amely 0% kamattal vagy 20% önerő befizetésétől lehetővé teszi a modern és hatékony MF technika beszerzését.

Változatosság és kiszámíthatóság egyben! – a konstrukció igen széleskörű, többféle variáció választható attól függően, hogy mennyi önerővel rendelkezik egy gazdálkodó, illetve, hogy meddig kívánja törleszteni a részleteket. (a finanszírozás akár már 20% önerőtől és 4 év futamidővel lehetséges - bővebb tájékoztatás a kereskedőknél).  Azonban bármelyik verzió is szimpatikus, a finanszírozás alapjai megegyeznek: akár 0 %-os hitel évente mindössze egyszeri részletfizetéssel, egyenlő törlesztésekkel.  Így már a szerződéskötéskor tudjuk, hogy mennyit fizetünk vissza minden évben egyszeri alkalommal*. Ez teljes kiszámíthatóságot eredményez a rugalmasság megtartásával.

Nincsenek évközbeni tőke vagy kamattörlesztések, az egy éves fizetési periódus tervezhetővé és kigazdálkodhatóvá teszi a konstrukciót. 12 hónap alatt bizonyosan lesz olyan termény, eredmény vagy bérmunka, amelynek a bevételeiből lehet fedezni a mindig állandó törlesztő részleteket.

Egyéb tudnivalók a finanszírozásról – kik vehetnek részt benne?

A finanszírozásban résztvevők köre nagyon széleskörű. Az érdeklődőnek pusztán ÁFA körben szükséges gazdálkodni, illetve közösségi adószámmal kell rendelkeznie. Amennyiben nem rendelkezik EU-s adószámmal, annak kiváltása egynapos rutinfeladat.

Milyen traktorokra érvényes az akció?

MF 3600 – Gyümölcsösök, ültetvények, szőlészetek gépe
A speciális igényekhez alkalmazkodó felhasználást az összesen 18 fajta típusverzió (akár 1.000mm össz-szélesség) segíti 69-től egészen 102 LE teljesítményig. A gyümölcsösök, ültetvények szűk helyen való kiváló manőverezőképességet, csekély fordulókört és dombos vidéken nyomatékos common rail motort igényelnek (MF 3600: 360-405 Nm). A szűk fordulókat a nagy kikormányzási szög segíti.

Elado Massey Ferguson traktor

MF 5600 – Az ideális rakodó traktor

Három model 80-tól 100 LE-ig, háromhengeres SISU motorokkal. A háromhenger előnyei: kevesebb forgó és kopóalkatrész, bővebb szervizintervallum és alacsonyabb karbantartási költségek. A felhasznált anyagok révén a motorok élettartama sem csökken, ugyanolyan megbízható erőforrások, mint négyhengeres társaik. Hajtómű: 16/16 fél-powershift rendszerű Dyna-4-es. A lejtős motorháztető kiképzésnek köszönhetően a homlokrakodóval való munkavégzésre kiváló a traktor. A fülke újdonsága, hogy a nagyobb testvér, MF 7600-as sorozatból lett átültetve az 5600-ba.

MF 7600 – Innovatív megoldások, egyszerű kezeléssel

A gépek a kiváló 6400/7400-as modellcsaládot váltják azoknak minden előnyös tulajdonságát megtartva, megfűszerezve pár modern újdonsággal és új, megnyerő külsővel.
A traktorcsaládban 9 modell található 140-től 255 LE teljesítményig. Minden modell SCR rendszerrel rendelkezik, amely csökkenti a fogyasztást és egyben óvja környezetünket. A 6 hengeres 6,6, valamint 7,4 l-es SISU motorok bőséges erőt és hatékony felhasználást biztosítanak.

Hajtóművekben széles a választék: 16/16-os Dyna-4, 24/24-es Dyna-6, valamint Dyna-VT teljesen fokozatmentes hajtóművel érhetők el.

MF 8600 – Igazi vezérgépek
Az MF vezérgépcsaládja 5 tagból áll. A meghajtásról és hatékonyságról 8,4 l-es, hathengeres SCR-rel szerelt SISU motorok gondoskodnak (250-370 LE). Az erőforrások már 1550 fordulat/percen leadják maximális nyomatékukat.
Az MF 8600-as sorozat csak fokozatmentes, Dyna-VT hajtóművel érhető el. A váltóművek köszönhetően nincsenek teljesítmény lyukak és a kapcsolt munkagép mindig az optimális sebességgel üzemeltethető.

+ 1 újdonság! A finanszírozás érvényes az MF 6600-as típusaira is, amelyek októberben érik el hazánkat. MF 6600: 120-160 LE, négyhengeres SISU motorok, Dyna-4,Dyna-6 és fokozatmentes hajtóművek, nagytraktor fülke. Az 5400-as sorozat szántóföldi és szállítási utódjai!

FINANSZÍROZÁSRÓL ÉS GÉPEINKRŐL ÉRDEKLŐDJÖN MÉG MA!
0630-530-55-65

*A finanszírozás EUR alapú, az elszámolás is EUR-ban történik.