A MAVIPROD Magyarország Kft. közel 15 éve hivatalos márkaképviselete az FG Wilson aggregátoroknak Magyarországon. Az áramfejlesztők teljes körű szolgáltatásához hozzátartozik a garanciális időszakban és azon túli javítások és karbantartások elvégzése, szükség szerinti alkatrészek beszerzése, illetve díjmentes szaktanácsadás a termék kiválasztásához.

Sokak számára ismert, hogy valamennyi FG Wilson aggregátor dízel erőforrását a szintén Caterpillar Inc. cégcsoporthoz tartozó Perkins adja, melynek hazai képviselet ugyancsak a MAVIPROD.

aggregátorok

Már a tervezési időszak alatt is díjmentes szaktanácsadással segítenek a termék kiválasztásában – fotó: Máviprod Magyarország Kft.

A Máviprod szolgáltatásai:

  • Pályázati projektek lebonyolítása;
  • Az aggregátorok üzembe helyezése;
  • Műszaki támogatás;
  • Garanciális ügyintézés;
  • Alkatrészek értékesítése;
  • Szervizelés, igény esetén márkafüggetlenül is;
  • Karbantartás akár általánydíjas szerződés keretében is.

Jellemzően a magyarországi raktárkészletről történnek az eladások, azonban készlethiány esetén is a legtöbb esetben 3 hetes szállítási idővel dolgozik a gyár.

FG Wilson aggregátorok

FG Wilson aggregátorok – fotó: Máviprod Magyarország Kft.

Ügyfeleik között nem csak a nagy igénybevételt jelentő bérgépes partnereket találjuk, ugyanis a rendkívül csendes működés miatt az FG Wilson vált a mozi- és filmipar egyik nélkülözhetetlen szereplőjévé. Természetesen az ügyfélkörben emellett megtalálhatóak a nagy létszámú állattartó telepek mellett az egyéb mezőgazdasági tevékenységet folytató cégek, a kórházak, a szállodák, az éttermek, az irodaházak, a bevásárlóközpontok és még magánházak is.

Áramfejlesztőik 4 kW-tól egészen 2000 kW-ig elérhetőek, beltéri és kültéri zajcsillapított burkolattal ellátott kivitelben. Tetszés szerint használhatóak folyamatos üzemű, vagy készenléti/vészáramforrásként, utóbbi esetben a motorgyártó akár 10 évig tartó garancia kiterjesztését teszi lehetővé.

Az aggregátorok alkalmasak automata és kézi indításra is. Igény szerint bővíthetők automata hálózat-dízel (HDK) átkapcsolóval, illetve megoldható az internetes vagy mobil applikációs távfelügyelet is.

További információkat olvashat a FG Wilson aggregátorokról a cég alábbi elérhetőségein:

MAVIPROD Magyarország Kft.
2038 Sóskút, Bolyai János út 8.

máviprod