A konstrukció kamatmentes hitel, fix törlesztőrészletekkel. Az akció csak a 2014. október 30-ig leadott rendelésekre érvényes.

A finanszírozási akció keretein belül* Ön a kombájn vételárának 10%-át fizeti be és még idén leszállítjuk telephelyére a betakarítógépet. A továbbiakban a teljes futamidő alatt 2018 végéig kamatmentesen van felosztva a maradék kilencven százalék vételár, évente két fix törlesztő részlettel. További részletekért érdeklődjön központi számunkon - 0630-530-55-65 - vagy helyi MF kereskedőjénél. Tekintsük át, hogy milyen kombájnokra érvényes az akció!

MF Activa S kombájnok

2012-ben megújult kombájnok a kis és közepes gazdaságok, illetve szétszórt, kisebb területekkel rendelkező nagygazdaságok elsőszámú gépei. A betakarítógépek 276 és 306 LE-s SISU motorokkal vannak szerelve, amelyek garantálják a takarékos üzemelést. A kombájnokhoz elérhető a hagyományos FreeFlow vágóasztal és a szalagos PowerFlow asztal egyaránt. A gépcsaládban 2 típus érhető el 5 vagy 6 szalmarázóládával. Az egyedi igények kiszolgálását segíti, hogy választhatunk mindkét esetben kettő vagy háromdobos rendszerek közül.

A 3 dobos rendszer esetében a harmadik, forgó magleválasztódob alatt (MCS - Multi Crop Separator) található dobkosarat felhajthatjuk - elektronikusan a fülkéből. Így száraz időben, könnyen csépelhető termények esetében (ha nincs szükség extra felületre) energiát és így üzemanyagot takarítunk meg. Szükség esetén pedig lehajtjuk a kosarat, jelentős extra leválasztó felületet nyerve. A rugalmasság és az egyedi igények kielégítése garantált. A hatékonyságot tovább növeli a 600 mm átmérőjű cséplődob. A nagy tömegű és átmérőjű dobnak a jelentősége a cséplés minőségében és üzemanyag fogyasztás csökkenésében rejlik. Egyszerű lendkerék effektuson alapulva, egy nagyobb tömeget kisebb energia meghajtani, ami a tehetetlensége végett gyorsabban, nagyobb lendülettel és kisebb energia befektetéssel forog, mintha állandóan egy kis dobot kellene hajtanunk. Az üzemanyag-fogyasztás csökkenés így jelentős.

ACTIVA S kombájnok Multi Crop Leválasztó Rendszerrel (MCS) - a harmadik dobnak a kosara igény esetén fel-és lehajtható.

Az ACTIVA S sorozat frissített gépein mutatkozik be a legújabb Proline fülke. A megnövelt helykínálatú kabinban még a magas, nagy termetű kezelők is ki tudják nyújtani elől a lábukat, illetve a domború üvegfelületnek köszönhetően elegendő a fejtér előre, valamint magasságban is több a hely. A kényelmet fokozza az automata klíma, a hűtődobozzal ellátott oktatóülés és az elektromosan állítható külső tükrök.

A fülkében elérhető a PowerGrip vezérlőkar, valamint a TechTouch érintőképernyősen és hagyományos forgógombbal is állítható terminál. Használatukkal a gép kezelése egyszerű, a beállítások és ellenőrzés pedig modern és letisztult.

MF ACTIVA S kombájncsalád

Massey Ferguson 7300 BETA kombájnok Skyline fülkével

A 2013-as AGROmashEXPO-n a 7370 BETA kombájn az Innovációs Különdíjat nyerte el egyedi cséplő és leválasztó rendszerének, valamint vadonatúj fülkéjének köszönhetően.

A BETA modellcsalád gépei egyedi háromdobos MCS-sel ellátott leválasztórendszerrel, SCR rendszerű SISU motorokkal és vadonatúj Skyline fülkével, 306 és 360 LE-vel jelentenek optimális betakarítógép megoldást.

MF 7300 BETA kombájncsalád

PowerFlow vágóasztalok - biztos vágás még nehéz körülményekben is

A Schumacher kaszaszerkezettel felszerelt PowerFlow asztalok eredményeként jelentősen csökken a veszteség és egyenletesebbé válik a terményáramlás a ferdefelhordóba. Hosszú szárú, fekvő vagy nedves terményt is kiváló százalékban „szedi fel" a földről a vágóasztal, kalászemelők használata gyakran nem is szükséges. A teljesítmény így akár 73%-kal is nőhet olajos magvakban, 15%-kal búzában és 12%-kal árpában. Az egyenletes terménytovábbítást nagyban elősegíti, hogy a ferdefelhordó nyílása megegyezik a cséplődob szélességével.

Ahol nincs szükség az élenjáró és takarékos csúcstechnikára, ott az eddig is jól bevált és bizonyítottan hatékony FreeFlow vágóasztal párosítható az új BETA kombájnokhoz.

A PowerFlow szalagos vágóasztal működési elve. Az asztalok elérhetők ACTIVA S, BETA, CENTORA és DELTA szériákhoz:

A BETA kombájnok nagy lendítőnyomatékú, 600 mm átmérőjű cséplődobbal, illetve független mellső és hátsó dobkosárhézag állítással rendelkeznek. A nagy lendítőnyomaték és a ballasztrudak használata lendkerék effektust hoz létre, így a cséplődob meghajtásához kisebb energia szükséges, ezáltal csökken az üzemanyag-fogyasztás is.

A klasszikus cséplődob, utóverődob kialakítás mögött ebben a szériában alapfelszereltségben található meg az egyedi MCS (Multi Crop Separator) harmadik dobegység.

Skyline fülke: a jó fülkekialakítás alapvető elemei a megfelelő tér, a komfort és a kilátás. A Skyline fülke mindezeket együtt kínálja, így mindig teljes vezetői kényelmet biztosít. Kiváló, panorámaszerű kilátás nyílik a vágóasztalra, a tarlóra, az ürítőcsigára, valamint a nagy, elektromosan állítható visszapillantó tükrök és a TechTouch terminál kamerafunkciója révén a gép hátuljára. Alapfelszereltség a fűtőrendszerrel ellátott légkondicionáló, valamint a hűtött tárolórekesz az oktatóülés alatt. Vadonatúj a PowerGrip kezelőkar is, illetve a minden funkció megjelenítésére alkalmas TechTouch monitor egyaránt.

A Massey Fergusonnál a modern, vonzó megjelenés és az élenjáró dizájn mindig is fontos szerepet játszott. A BETA kombájnok külső megjelenése ennek szellemében tetszetős, ámde praktikus és időtálló is. Az elemek galvanizálásnak köszönhetően a kombájn hosszú éveken át megőrzi tartósságát és ezzel megbízható munkaeszközzé válik kezelője számára. Ugyancsak nem lehet elhanyagolni a használtkori magas eladási értéket a jelenkori, kimagasló használati értékek mellett.

Massey Ferguson Centora és Delta kombájnok

Az MF két nagykategóriás kombájncsaláddal rendelkezik: a CENTORA és DELTA gépekkel. A CENTORA modellek egyedülálló 8 szalmarázóládás rendszerrel rendelkeznek. Ez a piacon egyedülálló megoldás biztosítja a nagy teljesítményt, függetlenül a körülményektől. Az erőt 8.4 l-es SISU motorok szállítják 379 és 404 LE-vel, a magtartály 9.500/10.500 l-es. PowerFlow szalagos asztalok érhetők el a gépekhez 6.2-től 9.2 m szélességig.

Az MF kombájnkínálat csúcsa a DELTA hibridrendszerű sorozat. Itt két egymással ellentétesen forgó rotor végzi a cséplést és leválasztást. Áteresztő képességük révén a nagygazdaságok elsőszámú betakarító gépei a hibrid DELTA-k, azonban fogyasztásuk nagyon csekély, köszönhetően a SISU motoroknak SCR rendszerrel. A 2014-es magyarországi nyári bemutató körúton akadt olyan helyszín, ahol az MF kombájn 30%-kal fogyasztott kevesebbet, mint a vele egy táblában arató versenytárs*. A forgó rotorok még a szalmával is kíméletesek, akár bálázni is lehetséges utánuk. Nagygazdaságok igazi vezérgépei a Delta és Centora modellek, amelyek egy szezonban többszáz hektárral is boldogulnak.

MF CENTORA és DELTA kombájncsaládok

*Az akció nem minősül ajánlat tételnek, pusztán informatív tájékoztató. Az akcióban való részvételhez finanszírozó partnerünk előzetes bírálata szükséges. A finanszírozás EUR alapú.

Érdeklődjön még ma központi számunkon -
0630-530-5565 - vagy hely MF kereskedőjénél!