Cégünk 2010 nyara óta hirdeti a piacon egyedinek számító finanszírozási ajánlatát. A könnyített vásárlás feltételeit alább fejtjük ki részletesen, elöljáróban azonban kiemelünk három adatot, amely jellemzi a konstrukciót: 25% kezdő befizetés, 4 egyenlő törlesztő-részlet, 36 hónap futamidő, plusz a vételárat már nem terheli kamatteher (0%)!


FINANSZÍROZÁS SZÁMOKBAN:


0% kamat – nem terheli kamatteher a gép vételárát.

36 hónap futamidő – 3 év alatt szükséges kifizetni a teljes vételárat. Ez alatt az idő alatt a gép akár a teljes vételárát is megtermeli.

4 egyenlő törlesztő részlet – mindig ugyanazon a napon szükséges, mindösszesen évente egyszer fizetni ugyanakkora összegű törlesztést. Nincsenek év közbeni kamat és tőketörlesztések!

25% önerő – a gép vételárának a negyedét szükséges befizetni és már gazdálkodhat is modern és takarékos MF gépével! Egy éven át nincs több törlesztés!


HOGYAN MŰKÖDIK AZ AKCIÓ? – PÉLDÁVAL*

Vezessük le a konstrukciót egy példán. Miután a jelölt gazdálkodó kiválasztotta takarékos és hatékony MF gépét, a szükséges dokumentumok összegyűjtése után finanszírozó partnerünk kb. 2-4 nap alatt elbírálja a jelentkezést. Ehhez pusztán ÁFA-körben való gazdálkodási forma szükséges.

A szerződés megkötésekor a teljes vételár 25%-át kell befizetni. Tehát egy 12 millió Ft-os gép 3 millió Ft-ért elvihető és már dolgozhat is vele a gazdálkodó. A következő részletet a szerződéskötés napjától számított egy év múlva szükséges fizetni, ugyanúgy 25%-ot, azaz megint 3 millió Forintot, ha a példát vesszük alapul. Ez alatt az egy év alatt ennek az összegnek akár a többszörösét is megtermelte a traktor, és kiemelendő, hogy a kezelő teljes komfortban végzi a munkát.

A vásárlást követő 2. év, majd 3. év végén is 25%-ot szükséges kifizetni. Így jön ki a 3 éves futamidő, 4 egyenlő törlesztő-részlettel. A konstrukció sajátossága, hogy nincsenek évközbeni kamat vagy tőke törlesztések. Már a vásárlás napján tudjuk, hogy mennyit fogunk fizetni egy év, két év, három év múlva. A vételárat pedig már nem terheli kamat!

Fontos kiemelni azt is, hogy miért jobb a finanszírozás annál, mintha egyben kifizetnénk a 12 millió Ft-ot? A kezdő befizetést levonva (3 millió Ft) marad a „zsebünkben” 9 millió Ft. Ezt az összeget, ha a teljes futamidőre csak egy kereskedelmi bankba rakjuk, akkor a kamatok mai értékével számolva (8%-os éves kamat) több, mint  11,3 millió forintunk lesz a 3. év végén. Ez a majd 2,5 millió forint többlet pedig szinte egy éves törlesztő-részlete az említett gépnek.


A törlesztő-részletek és fizetések alakulása egy 2012. Július 1.-n aláírt szerződéssel rendelkező, 12 millió Ft vételárú gép példájával:Ha traktor, kombájn vagy bálázó vételét tervezi, ne feledkezzen meg az MF-ről sem! Érdeklődjön kereskedőinknél a konstrukció felől és spóroljon akár milliókat!