150 millióért is lehet permetezőgépet venni, de minek, ha elég a 60 milliós?

Ráadásul nem mindig a berendezést kell nézni, hanem a mögötte álló céget, aki megfelelő alkatrészellátással és szervizháttérrel rendelkezik, és ért is az adott gép javításához.

A századik, ami jól látható jelölést is kapott – fotó: Agroinform.hu

Így dolgozik a legboldogabb traktor a balatoni riviérán – VIDEÓ

Napsütés, Balaton-part és egy zöld kistraktor? Ennél szebbet festeni sem lehet! Mindezek mellett a traktor gazdája is elégedett, pedig az erőgép sokak számára szokatlan környezetben bizonyít évről-évre!

Vincze József nagy rutinnal mozgatja a hajókat a szigligeti kikötőben – fotó: Agroinform.hu

Segítünk a lehető legjobb minőségű tömegtakarmányt előállítani

Hogyan termeljük meg, milyen technológiával tartósítsuk, hogyan és mivel takarítsuk be és hol tároljuk a tömegtakarmányt, hogy a lehető legjobb minőséget érjük el?

A betakarítható növények sokszínűségét a számos adapter biztosítja.

Élőben rántja le a leplet eddigi legnagyobb dobásáról a Massey Ferguson

A gyártó szerint a Landing on Earth koncepció egy teljesen új korszakot nyit az egyszerű, megbízható és elérhető árú traktorok piacán.

A világ minden táján egyszerre leplezik le a Massey Ferguson legújabb Landing on Earth névre keresztelt traktorkoncepcióját.

Olcsón üzemeltethető, "garázsban" javítható, elektromos kis mindenes

Az első aCar, ez az egy egyszerű, minimális szerviz-igényű, többcélú, összkerék meghajtású, elektromos kistehergépkocsi Münchenben állt munkába, tartós teszt céljából.

Egy egyszerű, megbízható, olcsón gyártható és üzemeltethető haszongépjármű fejlesztése volt a cél – fotó: EVUM Motors GmbH

Kő kövön nem marad, ha ez a száraprító elindul!

A HE-VA Top-Cutter szártörő adapterek egy egyre bővülő nagycsalád. A tavalyi évtől a HE-VA már nem csak a gyártott gépeire készít Top-Cutter szártörő adaptert, hanem önálló munkagépként is szállítja azokat.

A hengerek szártörő adapterrel egy menetben törik és továbbroppantják a szármaradványokat