Természetesen, akik nem szeretnének az AGROmashEXPO-n részt venni a pandémia miatt, azoknak a cég februárban személyesen, kis létszámban, nyílt terepen is be tudja mutatni a drónt. Időpont-egyeztetéssel kapcsolatban keressék munkatársaikat a cikk alján található elérhetőségeken!

A XAG Hungary Kft. röviden bemutatja, hogy miért jó döntés az XAG V40 és P40 drónok választása!

Miért ajánlják a P40 és V40 drónokat mindenkinek?

  • Mert a kezelésük egyszerű, letisztult, nem igényelnek magas szintű számítógépes tudást. A drónok cm pontosan repülnek az előre beprogramozott útvonalon.
  • Mert egy eszközzel három funkciót kapunk: permetezés, térképezés, granulátumszórás
  • Mert a drón összecsukhatósága csökkenti a szállítási méretet (összecsukott méret: 730x625 mm)
  • Mert a teljes gyári ökoszisztémát megkapja kezdő csomagban. Ezen felül már csak SIM kártyákra és okostelefonra van szükség a használathoz.

XAG drónok

A drónok cm pontosan repülnek az előre beprogramozott útvonalon – fotó: XAG Hungary Kft.

  • Mert a XAG Hungary Kft. nem kér extra összegeket a szoftverhasználatért, az oktatásért, a frissítésért.
  • Mert a drónok szervizelését mindenki el tudja végezni (garanciavesztés nélkül), hiszen nem igényel nagy tudást. Így egy esetleges lezuhanást követően a drón javítása nem vesz igénybe napokat-heteket.
  • Mert a drónok továbbra is a jól bevált CDA szórófejekkel szereltek. A nagyobb CDA szórófejek és a két rotoros megoldás együtt biztosítja a 6-10 m közötti munkaszélesség elérését, ráadásul

egy drónnal 800-1000 ha/év terület lepermetezését is el lehet végezni, így a beruházási költség akár 2 év alatt is megtérülhet.

Természetesen rengeteg egyéb extra tulajdonsága van, amelyek az alábbiak:

Super X4 repüléskontroll modul, RTK antenna, moduláris design, IP67 védettség, beépített front és terep radar, távirányító, új típusú akkumulátor, GC4000!+ generátor+töltő.

Részletes videó a drónról itt:

Az R150 önjáró kocsival is megismerkedhetsz

Rengeteg rejtett potenciál található az R150 önjáró kocsiban, amely autonom rendszerű, az előre beprogramozott útvonalat járja végig. Két erőteljes szórófejének (60-200 m2, 80 liter/perc) köszönthetően ideális lehet szőlészet, kertészet és ültetvények esetén is. A kocsi tekintélyes 100 literes tartálya kellő terület teljesítményt biztosít és minimálisra csökkenti a töltések számát. A kocsira a drónoknál már ismert minőségi összeszerelés a jellemző. A két akkumulátor 15 perc alatt feltölthető és 4 órás üzemidőt biztosít.

Drón a szántóföldön naplementében

Igény esetén egyeztetett időpontban helyszíni bemutatóra is van lehetőség – fotó: XAG Hungary Kft.

Az XAG Hungary Kft. elkötelezett a precíziós mezőgazdaság, a digitalizáció, és a dróntechnológia hazánkban és a környező országokban történő elterjesztése mellett. Nagy hangsúlyt fektet arra, hogy csak olyan eszközöket adjon át partnereinek, amelyek megbízhatóságáról ipari körülmények között munkatársaik személyesen meggyőződtek. Az eszközök alkatrészellátását, garanciális és garancián túli javítását szintén vállalják. Igény esetén egyeztetett időpontban helyszíni bemutatót is tartanak.

Érdeklődjön, egyeztessen bemutatót a +36-30-228-5357, +36-30-570-8152 telefonszámokon, a sales@xaghungary.hu vagy az xagdragon@gmail.com címen.

Bővebb információt a www.xaghungary.hu weboldalon találhat az egyes termékekről.